Libnet.ro
UNICEF

17:31

Producem cereale mai mult decat dublu, fata de cat consumam

România Liberă România Liberă,
Producem cereale mai mult decat dublu, fata de cat consumam

Necesarul de grau al Romaniei va fi asigurat prin recolta din acest an. Romania produce mai mult dec. continuă pe România Liberă

Producatorii de porumb spun ca Romania produce de doua ori mai mult grau decat consuma

Romania produce de doua ori mai mult grau decat consuma, a declarat, joi, presedintele Asociatiei Producatorilor de Porumb din Romania APPR), Nicolae Sitaru, precizand ca interzicerea exporturilor de cereale a dus la scaderea constanta a pretului graului.

EIU: Economia mondiala va intra in dubla recesiune, mai mare decat cea din 1930

Economia mondiala se confrunta cu un declin economic mai important decat Marea Depresiune din anii 30, dar acesta ar putea fi urmat de o alta scadere posibila, mult mai grava, potrivit Economist Intelligence Unit EIU), scrie BBC.

Ce organe afecteaza noul virus, in afara de plamani. Situatia este mai grava decat se credea

Noul virus complica situatia, pentru ca afecteaza mai multe organe in afara de plamani. Ce spun specialistii despre noua descoperire? Ce s-a putut observa la mai bine de jumatate din pacientii internati din cauza COVID-19? Ce organe afecteaza noul virus, in afara de plamani? Nou coronavirus ucide prin inflamarea si infundarea alveolelor din cauza faptului .

Pastorul care a spus ca Dumnezeu este mai mare decat acest virus a murit de Covid-19

Un pastor american care a spus ca Dumnezeu este mai mare decat acest virus care ne sperie a murit de Covid-19. Preotul evanghelic Gerald Glenn din Virginia se aratase pregatit sa moara, pentru ca nu se temea de sfarsit.

OMS: Noul tip de coronavirus este de 10 ori mai letal decat gripa de tip A

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat, luni, ca noul tip de coronavirus este de zice ori mai letal decat gripa H1N1.

OMS: Noul tip de coronavirus este de 10 ori mai letal decat gripa de tip A (H1N1)

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat, luni, ca noul tip de coronavirus este de zice ori mai letal decat gripa H1N1.

UPDATE Covid-19, de 10 ori mai mortal decat gripa H1N1 (OMS)

Noul coronavirus este de zece ori mai mortal decat virusul responsabil de gripa A H1N1) aparut la finalul lui martie 2009 in Mexic, a anuntat luni Organizatia Mondiala a Sanatatii, care a facut apel la o iesire lenta din masurile de carantina, scrie AFP.

Pele: Santos este clubul care a promovat cel mai mult Brazilia

Santos este clubul care a promovat cel mai mult Brazilia, a afirmat fostul mare fotbalist Pele, care a jucat aproape toata cariera la aceasta echipa, ce a sarbatorit marti 108 ani de la infiintare.

Peste 980 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu coronavirus. Mai mult de jumatate sunt din Suceava

Numarul cadrelor medicale din Romania infectate cu noul coronavirus a ajuns la 981, conform informatiilor transmise joi de autoritati. Cele mai multe cadre medicale confirmate cu COVID-19, respectiv 462, sunt din Suceava, judet urmat de Bucuresti, cu 131 de cazuri.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )