Libnet.ro
UNICEF

21:15

Productia Dacia la Mioveni a scazut drastic, cu 26% anul trecut, in timp ce Ford a atins un nou record la Craiova

Hotnews Hotnews,
 Productia Dacia la Mioveni a scazut drastic, cu 26% anul trecut, in timp ce Ford a atins un nou record la Craiova

Productia Dacia a scazut cu 26% la Mioveni, la sub 260. 000 de unitati, nivel ce nu a mai fost atins de foarte multi ani, in timp ce la Ford productia a crescut cu 28%, arata datele ACAROM. La Dacia a incetat productia unor modele, iar vanzarile de Duster au scazut din cauza pandemiei, in timp ce Ford a mers bine datorita SUV-ului Puma care s-a vandut bine mai ales in Marea Britanie. continuă pe Hotnews

Dacia a vandut anul trecut peste 520.000 de masini in lume. Si-a marit cota de piata in Romania

Chiar si in contextul pandemiei de SARS-CoV-2, Dacia ramane o marca foarte cautata. Anul trecut au fost vandute in lume peste 520. 000 de masini, iar in tara noastra cota de piata Dacia a crescut cu 2,4%.

Scumpiri in lant in 2021, din cauza secetei cumplite de anul trecut si a cresterii accizei la combustibil (VIDEO)

2021 vine cu scumpiri in lant cauzate de majorarea tarifelor la carburanti. O alta cauza pentru care vom plati mai mult pentru alimente este, insa, si seceta cumplita de anul trecut. Productia de cereale a.

ANUL TRECUT JLL a avut o cota de aproape 34% pe piata inchirierilor de spatii de birouri

JLL a avut anul trecut o cota de aproape 34% pe piata inchirierilor de spatii de birouri, mai mult decat dublu fata de ocupantul locului doi, CBRE.

2020, succes nesperat pentru tehnologia care parea in declin: ce s-a intamplat anul trecut

2020 a fost un an atipic si multe comportamente s-au schimbat. Pentru unii a adus un succes. Piata de PC-uri a crescut anul trecut, marcand o spectaculoasa revenire dupa mai multi ani de.

Trezoreria SUA a primit anul trecut 88,5 miliarde de dolari din profitul realizat de Fed

Rezerva Federala Banca Centrala a SUA - Fed) a trimis 88,5 miliarde dolari din profitul realizat anul trecut Departamentului Trezoreriei, in crestere cu aproape doua treimi fata de 54,9 miliarde dolari 2019, informeaza The Wall Street Journal.

Ce cadouri a primit Klaus Iohannis anul trecut si cat valoreaza

Presedintele Klaus Iohannis a primit, anul trecut, cadouri in valoare de 1. 801 de euro, adica aproape 8. 800 de lei. Printre ele s-au numarat o replica dupa sabia voievodului Stefan cel Mare, un serviciu pentru.

Anul trecut, exporturile au scazut accelerat fata de importuri

Exporturile realizate de Romania in primele 11 luni ale anului trecut au scazut cu 11% fata de anul precedent, in timp ce importurile s-au redus cu doar 7,7%, potrivit datelor Institutului National de Statistica,.

5 to go a deschis 100 de noi locatii anul trecut

Cu aproape 100 de locatii noi deschise anul acesta, extinderea grupului prin parteneri noi de franciza, consolidari de parteneriate si dezvoltarea de noi business-uri, .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )