Libnet.ro
UNICEF

00:07

Productia Frigoglass din Turcia se relocheaza in tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Productia Frigoglass din Turcia se relocheaza in tara noastra

Fabrica producatorului de echipamente frigorifice Frigoglass din tara noastra va prelua productia din Turcia pana la sfarsitul lui 2014 pentru a reduce costurile si a intari competitivitatea pe termen lung a grupului elen, potrivit unui comunicat al companiei remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Frigoglass integreaza productia de vitrine frigorifice din Turcia in fabrica din Timisoara

Compania elena Frigoglass a anuntat astazi ca va muta, pana la sfarsitul acestui an, activitatea unitatii de productie de vitrine frigorifice din Turcia in fabrica de la Timisoara, cea mai importanta din Europa.

Tara noastra a inregistrat o crestere de 623 mii de atacuri cibernetice fata de aceeasi perioada din 2013

Conform statisticilor Kaspersky Lab, in primele and sase luni ale anului, tara noastra a inregistrat o cre and stere a numarului de amenin and tari cibernetice locale peste 2. 000 de incidente au fost detectate pe computerele participan and tilor la Kaspersky Security Network, in compara and tie cu cele 2. 000 de incidente inregistrate in aceea and si perioada a anului 2013), in timp ce numarul amenin and tarilor web a scazut peste 1. 000 in primele 6 luni din 2014, comparativ cu aproximativ 3. 000 in primul semestru din 2013), potrivit unui comunicat remis redactiei.

Frigoglass muta productia din Turcia la fabrica din Timisoara

Frigoglass, una dintre cele mai importante companii pe piata ambalajelor din sticla si a sistemelor de stocare la rece a bauturilor, va muta liniile de productie de la fabrica din Silivri, Turcia, la unitatea pe care o detine la Timisoara.

Vanzarile Mazda in tara noastra au crescut cu peste 37%, la 382 de unitati

Vanzarile de automobile Mazda in Romania s-au cifrat la 382 de unitati in primul semestru din 2014, in crestere cu 37,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Starbucks deschide in septembrie a zecea cafenea din tara noastra

Starbucks deschide in septembrie o cafenea in complexul de birouri Novo Park din nordul Capitalei, dezvoltat de compania Genesis Development, detinuta de omul de afaceri Liviu Tudor, aceasta fiind a zecea unitate de pe piata locala si a opta din Bucuresti, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Ciprian Marica s-a inteles cu o echipa din Turcia

Curtat de Steaua, dar si de Getafe echipa care i-a oferit prelungirea contractului, atacantul Ciprian Marica s-a inteles cu o formatia din planul secund al fotbalului turc.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )