Libnet.ro
UNICEF

08:15

Productia indutriala a fost mai mare in primele opt luni ale anului 2014, cu 7,6% fata de anul trecut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Productia indutriala a fost mai mare in primele opt luni ale anului 2014, cu 7,6% fata de anul trecut

Productia industriala a fost mai mare in primele opt luni ale acestui an, cu 7,6% fata de cea din perioada similara a anului trecut, datorita cresterii industriei prelucratoare, cu 9%, si a industriei extractive, cu 8%, a anuntat vineri Institutul. continuă pe Wall-Street Ro

Productia din industrie a crescut cu 9% in primele opt luni ale anului

Productia industriala a crescut cu 9% in primele opt luni ale acestui an fata de perioada similara din 2013, ca serie ajustata sezonier in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, si cu 7,6% ca serie bruta, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS). Avansul a fost deteminat de evolutia buna din industria prelucratoare si din cea extractiva.

Consumul de energie s-a redus cu 1,1% in primele opt luni ale anului

Consumul final de energie electrica in economia nationala a fost de 32,9 miliarde KWh in primele opt luni ale acestui an, mai mic cu 1,1% fata de perioada corespunzatoare din 2013, potrivit datelor transmise de Institutul National de Statistica INS).

Vanzarile si cererea de produse industriale au crescut in primele opt luni, dar au scazut in luna august

Comenzile noi din industrie au inregistrat in primele opt luni un avans de 6,1%, stimulat in special de cresterile din industria bunurilor de folosinta indelungata si a bunurilor intermediare, iar cifra de afaceri a urcat cu 8,9%, ajutata de industria prelucratoare si cea extractiva. in luna august, insa, cifrele de afaceri au scazut fata de iulie, arata datele INS.

Industria a primit cu 6,1% mai multe comenzi noi in primele 8 luni ale anului, iar afacerile au crescut cu 8,9%

Comenzile noi din industrie au inregistrat in primele opt luni un avans de 6,1%, stimulat in special de cresterile din industria bunurilor de folosinta indelungata si a bunurilor intermediare, iar cifra de afaceri a urcat cu 8,9%, ajutata de industria prelucratoare si cea extractiva, scrie Mediafax. Astfel, industria bunurilor de folosinta indelungata a avut cu 29,4% mai multe comenzi, industria bunurilor intermediare cu 8,1%, cea a bunurilor de uz curent cu 7,6%, iar industria bunurilor de capital cu 3,7%, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

Aeroporturile din Bucuresti, trafic crescut cu 7,5% in primele 8 luni

Cele doua aeroporturi din Capitala au inregistrat in primele opt luni ale anului un trafic de 5,5 milioane de pasageri, in crestere cu 7,5% fata de anul trecut, a precizat joi Valentin Iordache, director de comunicare si relatii publice la Compania.

Traficul pe aeroporturile bucurestene a crescut cu 7,5% in primele 8 luni

Traficul aerian pe cele doua aeroporturi din Capitala a crescut cu 7,5% in primele opt luni ale acestui an, la 5,5 milioane de pasageri, a declarat joi Valentin Iordache, director de comunicare si relatii publice la.

Heikell, suspendat opt luni de Comisia de Disciplina a FR Rugby

Antrenorul echipei RCM UV Timisoara, Grainger Heikell, a fost suspendat, ieri, pentru opt luni de Comisia de Disciplina si Fair- Play a Federatiei Romane de Rugby.

LEM 'S, afaceri cu 10% mai mari in primele 9 luni

In primele 9 luni din acest an, afacerile retelei de magazine LEM 'S ale producatorului de mobila Lemet) au ajuns la 162 de milioane de lei, depasind cu 10% aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Productia industriala pe primele 8 luni din acest an- crestere de 7,6%

Productia industriala a crescut in primele luni din acest an atat ca serie bruta cu 7,6%,cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitatecu 9,0%), a anuntat vineri Statistica. Fata de luna corespunzatoare din anul precedent, productia industriala a ramas la acelasi nivel ca serie bruta si a crescut cu 4,7% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, se mai arata in comunicatul INS.

Duster, al patrulea cel mai vandut model din Rusia in primele noua luni

Duster este al patrulea model in randul celor mai bine vandute pe piata auto din Rusia in primele noua luni, in timp ce alte modele ale Dacia ocupa locul opt - Logan si 15- Sandero, arata datele publicate miercuri de Asociatia Companiilor Europene din.

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )