Libnet.ro
UNICEF

08:15

Productia telefonului Galaxy Note 7 a fost suspendata

România Liberă România Liberă,
Productia telefonului Galaxy Note 7 a fost suspendata

Compania Samsung a decis, luni, sa suspende productia telefonului Galaxy Note 7, dupa ce in presa au aparut articole potrivit carora bateria dispozitivului a luat foc. continuă pe România Liberă

Productia de Galaxy Note 7, suspendata: ar putea fi singura solutie pentru rezolvarea problemelor

Samsung suspenda productia de Galaxy Note 7, dar aceasta decizie ar putea deveni cea mai radicala si unica solutie pentru a rezolva problemele cu acest telefon.

Samsung a incetat productia Galaxy Note 7: telefonul e prea periculos

Dupa multiple rapoarte de telefoane Galaxy Note 7 explodate, Samsung a optat pentru intoarcerea lor in fabrica. Se pare insa ca dispozitivele cu care au fost inlocuite sunt la fel de periculoase. Lansarea Galaxy Note 7 s-ar putea sa intre in istorie ca fiind una dintre cele mai periculoase din toate timpurile. Terminalele originale ajunse [].

Alte doua Galaxy Note 7 inlocuite au explodat

La scurt timp dupa ce un furnizor coreean a confirmat faptul ca Samsung a incetat sa mai produca noi telefoane Galaxy Note 7, aflam detalii despre alte cateva cazuri in care unitati inlocuite prezinta aceleasi simptome explozive. Desi peste weekend a mai fost inregistrat un caz de telefon Note 7 ce a explodat din senin, [].

Samsung, in fata unei crize profunde dupa ce s-au inmultit cazurile in care chiar si telefoanele Galaxy Note 7 inlocuite au luat foc

Samsung traieste probabil cele mai grele momente din istoria sa fiindca in SUA exista mai multe cazuri in care chiar si telefoane Galaxy Note 7 inlocuite au luat foc din senin. Se stiu cinci cazuri si lucrul este ingrijorator fiindca arata faptul ca Samsung nu a rezolvat problema nici cu uriasul recall. Operatori mobili mari opresc vanzarile de Note 7 si multi se ntreaba daca nu ar fi mai bine ca Galaxy Note 7 sa fie scos total din piata, fiindca brand-ul va avea enorm de suferit.

Samsung Galaxy Note 7 ar putea fi rechemat in fabrica a doua oara

Cei de la Samsung inca mai au probleme cu dispozitivele Galaxy Note 7. Samsung Galaxy Note 7 trebuia sa fie unul dintre cele mai importante terminale lansate vreodata de coreeni. in schimb, acesta s-a transformat intr-unul dintre cele mai mari esecuri, iar situatia nu pare a se imbunatati. Zilele trecute, un Note 7 detinut de [].

Gafa de proportii: un Galaxy Note 7 a explodat, iar proprietarul a primit un mesaj ciudat de la Samsung

Este a treia oara cand un Samsung Galaxy Note 7 inlocuit a explodat in Kentucky. Nu doar ca incidentul l-a trimis pe proprietar la spital din cauza inhalarii de fum nu tocmai benefic pentru organism, dar Samsung a facut si o mica gafa. Michael Klering povesteste ca s-a trezit la patru dimineata in camera sa, [].

Aparitia celui mai important ziar de opozitie din Ungaria a fost suspendata. Proteste in strada

Publicarea celui mai important cotidian de opozitie ungar, Nepszabadsag, a fost suspendata, a anuntat sambata proprietarul sau, grupul Mediaworks, starnind ingrijorari cu privire la libertatea pr.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )