Libnet.ro
UNICEF

14:15

Produse in Romania, retete din inima Greciei

Hotnews Hotnews,
 Produse in Romania, retete din inima Greciei

Pentru Olympus, unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Romania si lider al pietei de sucuri proaspete, ultimii doi ani au fost un carusel de lansari, inovatii de produs si introduceri de noi categorii pe piata locala. 2018 a fost un an care a adus multe schimbari in oferta Olympus: procentajul de grasime a laptelui de consum a fost marit cu 0. 2 procente, iar in anul 2019 a fost introdusa gama Fresh Cheese, pentru care a fost deschisa si o noua linie de productie. continuă pe Hotnews

Olympiacos Pireu ameninta cu retragerea din campionatul Greciei

Clubul Olympiacos Pireu, nemultumit de arbitraje, a transmis o scrisoare subsecretarului de stat pe probleme de sport, Lefteris Avgenakis, in care arata ca se va retrage din campionat daca guvernul nu intervine pentru reformarea fotbalului grec, informeaza lequipe. fr.

GERHARD ERASMUS, CEO APEX ALLIANCE: Pe piata hoteliera din Romania este inca suficient loc pentru dezvoltare

Piata hoteliera din tara noastra are inca suficient loc pentru dezvoltare, considera Gerhard Erasmus, CEO-ul companiei lituaniene Apex Alliance. Domnia sa a precizat ca existenta mai multor hoteluri ale brandurilor recunoscute la nivel international creste numarul turistilor, ceea ce ajuta intreaga piata si economie locala.

Subiectele zilei: Ce inseamna un trai decent in Romania?; Un pedofil din Oradea isi racola victimele chiar din biserica; Medicii romani trebuie sa invete sa comunice cu pacientii. Ce inseamna bedside manners

Cum s-a spulberat visul lui Ceausescu cu bomba nucleara. Afacerile murdare cu apa grea ale Romaniei. Florin Secureanu, fostul manager de la Malaxa, acuzat ca a trimis acasa un pacient care ar fi murit in 48 de ore daca nu era operat. Fostul manager al Spitalului Malaxa din Bucuresti, judecat pentru fapte de coruptie, este acuzat ca a trimis acasa un pacient care ar fi murit daca nu era operat de urgenta la un alt spital.

Patronul firmei de dezinsectie ce a produs decesurile din Timisoara, retinut pentru ucidere

Patronul firmei care a efectuat dezinsectia in blocul de pe strada Mioritei din Timisoara, din cauza.

Agenta Maria Butina a primit o oferta de munca din partea comisarului pentru Drepturile Omului al Federatiei Ruse

Agenta Maria Butina a fost invitata luni de comisarul pentru drepturile omului al Rusiei, Tatyana Moskalkova, sa ii protejeze pe rusii incarcerati peste granite, in timpul primei sale aparitii publice de cand a fost deportata de autoritatile americane sub acuzatia de spionaj, conform News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )