Libnet.ro
UNICEF

10:15

Produsele autohtone, tot mai ieftine la producatori, dar mai scumpe la consumatori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Produsele autohtone, tot mai ieftine la producatori, dar mai scumpe la consumatori

Reprezentantii crescatorilor de animale solicita interventia autoritatilor in contextul in care produsele obtinute in Romania se vand mai ieftin decat in urma cu cateva saptamani insa ajung la consumator cu preturi foarte mari. continuă pe Ziarul Bursa

Uber este tot mai aproape sa primeasca o investitie de 10 miliarde dolari din partea unui consortiu condus de Softbank

Uber si-a rezolvat oficial disputele din interiorul consiliului de conducere, fapt ce face ca monentul unei investitii uriase sa fie tot mai aproape. Un consortiu condus de uriasul grup telecom japonez Softbank va investi 10 miliarde dolari in Uber, scriu mai multe publicatii internationale. Uber nu a comunicat nicio suma, insa a spus ca a incheiat o intelegere cu Softbank si cu grupul Dragoneer din San Francisco.

Produsele autohtone - mai ieftine la producator, mai scumpe la raft

Crescatorii de animale solicita interventia autoritatilor in contextul in care produsele obtinute in Romania se vand mai ieftin decat in urma cu cateva saptamani insa ajung la consumator cu preturi foarte mari.

Desi ROMANII o duc TOT MAI RAU, PSD lanseaza rapoarte fanteziste ca pe vremea lui Ceausescu: De zece luni, Romania tot creste

Aerul curat dauneaza grav perceperii realitatii a celor din PSD. Aflati la munte, la Baile Herculane, pesedistii se bat cu pumnul in piept privind realizarile guvernarii. Si cum mai toata lumea ii.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )