Libnet.ro
UNICEF

13:30

Produsele care s-au vandut de Black Friday in mai putin de un minut

Playtech Playtech,
Produsele care s-au vandut de Black Friday in mai putin de un minut

Daca sperai ca romanii s-au temperat in privinta cumparaturilor de Black Friday atunci te-ai inselat. Multe produse din tot atatea magazine s-au vandut extrem de repede, iar daca ai. continuă pe Playtech

Black Friday eMAG 2018: Uite produsele din oferta eMAG Black Friday in 2018

Black Friday eMAG 2018 va fi, fara nici o indoiala, ziua cu cele mai multe reduceri din an! Am aflat care sunt produsele din oferta eMAG Black Friday 2018, precum si cateva dintre surprizele pregatite de cel mai de succes magazin online din Romania.

Black Friday 2018 evoMAG: cat de multi clienti aleg sa-si cumpere produsele de pe telefonul mobil

EvoMAG a dat startul reducerilor in a treia runda de Black Friday, la putin timp dupa miezul noptii si a inceput deja livrarea catre clientii finali. Astfel, pana la ora 08:00, peste 1. 500 de comenzi au plecat catre clientii finali.

Black Friday 2018 Istoria unui fenomen care a crescut uimitor. Ce cumparau romnii acum sapte ani si ce cumpara acum

Black Friday a ajuns la a opta editie in Romania si lucrurile s-au schimbat mult in acest timp. Sunt de domeniul trecutul imbulzelile din magazinele fizice, tot mai multi romani platesc cu cardul si, de la an la an, numarul celor care spun ca vor sa cumpere ceva este in crestere. Compania care vinde cel mai mult este eMAG care la primul Black Friday a vandut de 34 milioane lei, iar anul acesta estimeaza de 12 ori mai mult. Ca Black Friday este de interes o arata si topul cautarilor pe Google pentru intreg anul 2017, in tara. Pe locul patru s-a situat Emag Black Friday, iar in clasamentul evenimentelor anului Black Friday a fost pe trei, dupa Bacalaureat si Evaluarea nationala.

eMAG Black Friday: rupe cu reduceri, preturi mici si o surpriza de proportii

Catalogul eMAG Black Friday 2018 aduce milioane de produse la preturi reduse. Catalogul eMAG de mai jos a fost prezentat inainte sa inceapa oficial Black Friday. eMAG a inceput Black Friday 2018 la ora 06:57. Aici gasesti toate reducerile formidabile pe care le cautai. Update 13:27:Cumparaturile deeMAGde Black Fridayti-ar putea aduce mai mult decat produsele [] .

Black Friday 2018 la eMAG: Reducere semnificativa pentru Samsung Galaxy S8

EMAG a anuntat deja primele produse care vor face parte din campania de reduceri de Black Friday 2018, care va avea startul maine dimineata. Astfel, avem telefoane la preturi bune, un ceas Fossil pe care il poti cumpara cu mai putin de 200 de lei, cat si un laptop cu procesor Intel i3 la un pret care nu este de neglijat.

evoMAG: 70% dintre comenzile de Black Friday au venit de pe telefonul mobil

EvoMAG a dat startul reducerilor in a treia runda de Black Friday, la putin timp dupa miezul noptii si a inceput deja livrarea catre clientii finali. Astfel, pana la ora 08:00, peste 1. 500 de comenzi au plecat catre clientii finali.

eMAG Black Friday 2018: Ce s-a vandut cel mai bine in primele ore si de unde au venit cumparatorii

Produse pentru casa, electrocasnice mici, televizoare si telefoane - acestea sunt produsele aflate in topul vanzarilor la eMAG , dupa primele cateva ore de Black Friday, dupa cum se poate vedea in imaginea de mai jos. La ora 9. 45, cele mai vandute.

Black Friday la eMAG, record: BMW de peste 140.000 euro, vandut in 15 minute

Black Friday a venit la eMAG. Totul a inceput, in aplicatie, la 06:57. in mai putin de 15 minute, opt masini au fost vandute. Si nu, nu erau deloc ieftine. Iata ce modele s-au dat deja. eMAG.

Black Friday 2018 eMAG: Cate kilograme de aur a vandut magazinul pana acum

La ora 17:00, Black Friday 2018 la eMAG a trecut de punctele critice de dimineata, atunci cand lumea s-a inghesuit sa cumpere cele mai populare produse, care au fost listate la preturi tentante, insa ale caror stocuri s-au epuizat foarte rapid.

Black Friday la eMAG: ce produse s-au vandut cel mai repede

Black Friday 2018 a inceput la eMAG la ora la 6:56 atingand cote maxime in istoria evenimentului. in prima ora de la startul evenimentului eMAG a inregistrat comenzi de 130. 000 de lei cu 40% mai mult comparativ cu prima ora de anul trecut.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )