Libnet.ro
UNICEF

05:30

Prof. Constantin Dulcan: Pentru oamenii de peste 65 de ani lipsa de miscare este foarte periculoasa

Antena3 Antena3,
Prof. Constantin Dulcan: Pentru oamenii de peste 65 de ani lipsa de miscare este foarte periculoasa

Reputatul neurolog si psihiatru Dumitru Constantin Dulcan a explicat, joi, la Antena 3, ca lipsa de miscare pentru persoanele de peste 65 de ani este extrem de periculoasa pentru acestia ducand la probleme de sanatate grave. continuă pe Antena3

Persoanele de peste 65 de ani, sunate si ajutate cu alimente si medicamente Cum a ajuns Olguta Vasilescu sa murdareasca un proiect la care s-a lucrat pro bono 3 saptamani

Persoanele cu varsta de peste 65 de ani care au nevoie de alimente, medicamente pentru boli cronice sau alte produse de prima necesitate vor fi sprijinite printr-un proiect al Observatorului Roman de Sanatate, condus de Vlad Mixich, si al Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Practic, toate aceste persoane ar urma sa fie contactate cu ajutorul unui robot telefonic si sa li se adreseze un set de 10 intrebari-standard cu ajutorul carora sa fie identificate nevoile lor. Apoi, voluntarii ORS si ai DSU vor urmari indeplinirea acestor nevoi de catre autoritatile cele mai apropiate geografic de oamenii care au spus ca au nevoie de ajutor.

Tariceanu acuza ca e discriminat: Actuala stare de urgenta e degradanta pentru persoanele de peste 65 de ani

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat joi in sedinte Online a Parlamentului privind prelungirea Starii de Urgenta cu 30 de zile ca actuala masura in vigoare este degradanta, umilitoare, pentru persoanele de peste 65 de ani.

ENGIE: Servicii gratuite de reparatii pentru persoanele vulnerabile de peste 65 de ani din Bucuresti

Persoanele de peste 65 de ani din Bucuresti, fara sustinatori sau alta forma de ajutor, selectati de catre Directia de Asistenta Sociala a Capitalei, vor beneficia gratuit, pe perioada starii de urgenta, de o gama larga de servicii de reparatii efectuate de Engie Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )