Libnet.ro
UNICEF

01:05

O profesoara din Maramures a fost filmata in timp ce isi palmuia elevii. Ministrul Educatiei a cerut ancheta -VIDEO

Hotnews Hotnews,
 O profesoara din Maramures a fost filmata in timp ce isi palmuia elevii. Ministrul Educatiei a cerut ancheta -VIDEO

O inregistrare video distribuita pe Facebook arata cum o profesoara de la o scoala din Maramures isi palmuieste elevii la ore. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, s-a autosesizat si a cerut deschiderea unei anchete. continuă pe Hotnews

O profesoara de la o scoala din Maramures a fost filmata in timp ce lovea mai multi elevi, in timpul orelor

Profesoara este filmata in timp ce merge la bancile unor elevi pe care ii loveste de mai multe ori cu palma, pe motiv ca ar fi facut galagie. inregistrarea a ajuns si la ministrul Educatiei care a anuntat ca va demara o ancheta in acest caz.

VIDEO Profesoara din Maramures, filmata lovind cu brutalitate elevii. Anisie solicita ancheta:Toleranta zero!

Ministrul Educatiei Monica Anisie a solicitat Inspectoratului Scolar demararea unei anchete, incepand de luni, dupa ce a vazut imaginile de pe Facebook in care este surprinsa o profesoara, dintr-o scoala din localitatea Borsa, judetul Maramures, in timp ce lovea cu brutalitate elevii. Monica Anisie Toleranta zero la violenta in scoli.

Ministrul Educatiei a solicitat o ancheta, dupa ce o profesoara a lovit mai multi elevi la o scoala din Maramures

Ministrul Educatiei Monica Anisie a solicitat Ispectoratului Scolar demararea unei anchete incepand de luni, dupa ce a vazut imagini pe Facebook cu o profesoara care lovea elevii intr-o clasa la o scoala din localitatea Borsa, judetul Maramures. Toleranta zero la violenta in scoli, a precizat Anisie.

Ministrul Educatiei solicita anchetarea unei profesoare din Maramures, care a agresat mai multi elevi. Cu totii trebuie sa reactionam ferm si imediat, cu toleranta ZERO la violenta in scoli

Monica Anisie a solicitatInpectoratului Scolar o ancheta, dupa ce a aflat de pe Facebook ca mai multi elevi din localitatea Borsa, judetul Maramures, au fost agresati de profesoara, in timpul.

Ce spune un psiholog, despre cazul profesoarei din Maramures care agresa un elev: Varianta cea mai buna ar fi ca testarea psihologica sa fie facuta foarte serios pentru ca in general este doar o formalitate peste care se trece

Monica Anisie a solicitat o ancheta Inspectoratului Scolar, dupa ce a aparut un videoclip in care o profesoara agreseaza un copil. Psihologul Keren Rosner spune ca profesorii ar trebui sa treaca prin anumite te.

Baia Mare si alte localitati din Maramures, in scenariul rosu. Masca devine obligatorie, iar restaurantele se inchid la interior

Institutia Prefectului Judetul Maramures a anuntat, duminica, noi decizii ale Comitetului Judetean de Urgenta, care, potrivit prefectului Nicolae-Silviu Ungur, s-a reunit in sedinta extraordinara si a.

Restrictii in Romania pana pe 1 decembrie?! Anuntul neasteptat din urma cu putin timp

In fiecare an Romania sarbatoreste pe 1 Decembrie una din cele mai importante zile din istoria contemporana a statului roman. Dar, pentru ca exista un dar, anul acesta, inca, nu stim care vor fi conditiile de desfasurare a evenimentului. Ziua Nationala a Armatei la Craiova Oficiali ai Ministerului Apararii Nationale au anuntat recent ca pe .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )