Libnet.ro
UNICEF

14:00

Profesoara din Suceava care s-a intors din China nu are coronavirus

Antena3 Antena3,
Profesoara din Suceava care s-a intors din China nu are coronavirus

Profesoara din Suceava care s-a intors recent in tara din China nu are coronovirus, potrivit rezultatelor. continuă pe Antena3

UPDATE Profesoara din Suceava care s-a intors din China nu este infectata cu coronavirus. Ea are gripa

Profesoara din Suceava care a predat in China si s-a intors in tara la inceputul acestei luni nu este infectata, analizele facute aratand ca ea nu are coronavirus, au declarat doua surse medicale pentru HotNews. ro. Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru a confirmat pentru HotNews. ro informatia. UPDATE: Profesoara din Suceava venita din China are gripa, rezultatele efectuate la Institutul Matei Bals din Capitala indicand pozitiv pentru tulpina AH3.

Profesoara din Suceava nu este infectata cu coronavirus

Profesoara din Suceava venita din China are gripa, rezultatele efectuate la Institutul Matei Bals .

UPDATE O noua suspiciune de coronavirus in Romania: O profesoara de 32 de ani din Suceava, care preda in China si s-a intors in tara acum o saptamana

O noua suspiciune de coronavirus in Romania: o profesoara de 32 de ani din Suceava, care preda in China si a revenit in tara la inceputul lunii. Pacienta a fost transferata vineri de la Suceava la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, unde a fost izolata.

Profesoara din Suceava, recent intoarsa din China, suspecta de coronavirus

O profesoara de engleza din Suceava, care s-a intors in 1 februarie din China, a ajuns vineri la spi.

Pacienta din Suceava suspecta de infectie cu coronavirus nu este infectata

Probele pacientei de 33 de ani din Suceava, internata in Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, sunt negative pentru gripa si noul coronavirus, a anuntat sambata MS.

Profesoara din Suceava care a venit din China nu este infectata cu coronavirus

Suspiciunea de coronavirus in cazul profesoarei de engleza care s-a intors din China nu se confirma, potrivit cadrelor medicale.

Profesoara din Suceava suspecta de coronavirus, scapata cu targa in timpul transferului

Profesoara din Suceava suspecta de coronavirus, recent intoarsa din China, acolo unde preda limba engleza, a fost scapata cu targa in timpul transferului de astazi, de la Suceava la Iasi.

ISU Suceava, explicatii dupa ce pacienta suspecta de coronavirus a fost scapata cu targa in timpul transferului: Nimeni nu a avut de suferit

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta Suceava a facut o serie de precizari dupa imaginile cu pacienta suspecta de coronavirus aparute in spatiul public. Profesoara din Suceava, suspecta de infectia cu coronavirus, care s-a intors recent din China, a fost scapata cu targa de paramedicii SMURD, in timpul transferului de astazi, de la Suceava la Iasi.

Profesoara din Suceava NU are coronavirus. Concluziile specialistilor (VIDEO)

Suspiciunea de coronavirus in cazul pacientei de 33 de ani din Suceava nu a fost confirmata, a anuntat Ministerul Sanatatii. Ministerul Sanatatii a fost informat de catre reprezentantii Institutului.

Un pompier din Suceava, gest uluitor pentru un barbat ramas descult, in ger. Nici nu a stat pe ganduri

Un gest impresionant facut de un pompier, dupa ce un sofer a ramas descult, dupa un eveniment rutier. Pompierul avea in propria masina o pereche de incaltaminte de rezerva. Ce s-a intamplat dupa si de ce a fost felicitat de ISU Suceava. Ce a facut pompierul ? Un pompier din Suceava a ajutat un sofer .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )