Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profesoara premiata de un gigant IT pentru modul in care preda limba romana

B1 B1,
Profesoara premiata de un gigant IT pentru modul in care preda limba romana

O profesoara de limba romanpdin Oradea este, in opinia reprezentantilor unui gigant IT, unul dintre cei mai inovatori dascali din lume! Profesoara areusit, prin metode simple, sa faca lectiile d. continuă pe B1

Profesoara Microsoft. Un dascal din Romania este apreciat la nivel mondial pentru modul in care le preda elevilor

O profesoara de la o scoala din Romania reuseste sa tina lectiile pe calculator si sa resolve testele cu ajutorul telefoanelor mobile. Aplicatiile sunt oferite de catre un gigant IT, fiind studiate de catre dascal prin intermediul unei platforme online.

Elevele care l-au filmat pe preotul care preda Religie la scoala din judetul Sibiu si l-au acuzat ca se masturba, mustrate si cu nota scazuta la purtare

Cele trei eleve care l-au filmat pe preotul care preda Religie la Liceul Tehnologic Nicolae Teclu din Copsa Mica si l-au acuzat ca se masturba au primit mustrare scrisa si au nota scazuta la purtare. Decizia a fost luata de catre Consiliul de Administratie al unitatii pentru ca imaginile au fost postate in mediul online fara acordul persoanei. Politistii anunta ca aspectele sesizate nu s-au confirmat.

Nota scazuta la purtare pentru elevele care l-au filmat pe profesorul de religie cand se scarpina

Cele trei eleve de la Liceul Nicolae Teclu din Copsa Mica, care l-au filmat in timpul orei de religie pe profesorul preot, acuzandu-l de comportament indecent, s-au ales cu o mustrare scrisa si nota.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )