Libnet.ro
UNICEF

15:01

Profesorii au inceput protestul in fata Guvernului. Sindicalistii cer salarii mai mari

Antena3 Antena3,
Profesorii au inceput protestul in fata Guvernului. Sindicalistii cer salarii mai mari

Profesorii incep luni protestele in fata sediului Guvernului. Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) cere salarii mai mari pentru dascali si acuza Executivul ca. continuă pe Antena3

Profesorii protesteaza in fata Guvernului. Sindicalistii cer demisia Executivului si salarii mai mari

Profesorii incep luni protestele in fata sediului Guvernului. Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) cere salarii mai mari pentru dascali si acuza Executivul ca.

Sindicatele din Invatamant anunta ca vor protesta in fata Guvernului luni si marti

Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI) anunta proteste luni si marti 18 si 19 aprilie), intre orele 15:00 - 17:00, in fata Guvernului, a confirmat presedintele FSLI, Simion Hancescu, pentru Mediafax.

VIDEO Protestul minerilor. Localnicii le saruta picioarele pline de basici. Ortacii dorm pe unde apuca si vor, neaparat, sa discute cu Ciolos in fata Guvernului

Nu ne vom opri decat la Guvern, este dorinta zecilor de ortaci plecati de sapte zile de acasa, din Rovinari. Minerii si energeticienii Complexului Energetic Oltenia CEO) isi continua drumul Bucuresti, in incercarea lor de a atrage atentia guvernantilor asupra situatiei dificile in care se afla compania energetica. Daca la inceput au plecat aproximativ 60 de persoane din Gorj, in Dambovita numarul lor a crescut la 110.

Sindicalistii din educatie protesteaza in fata Guvernului

ACTUALIZARE 15:37 Cateva sute de persoane din domeniul invatamantului protesteaza, de la ora 15:00, in fata Palatului Victoria, transmit surse din media.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )