Libnet.ro
UNICEF

11:30

Profesorii cu note sub 5 la Titularizare nu mai au dreptul sa predea

Adevărul Adevărul,
Profesorii cu note sub 5 la Titularizare nu mai au dreptul sa predea

Ministrul Educatiei a anuntat ca cei circa 4. 000 de profesori care au luat note sub 5 la examenul de titularizare nu vor mai fi primiti ca suplinitori in acest an scolar, o masura ce se va aplica si candidatilor care au iesit din examen dupa ce au vazut subiectele. continuă pe Adevărul

Ce spune o profesoara despre decizia ca cei care au luat note sub 5 la titularizare sa nu mai predea: Eu voi fi nevoita sa predau vreo patru materii, pentru ca nu vor fi oameni in scoli

Decizia anuntata de ministrul Educatiei ca profesorii care au luat mai putin de nota 5 la Titularizare sa nu mai intre la catedra din toamna starneste nemultumiri printre cadrele didactice. Profesoara Cristina Tunegaru spune ca deficitul de profesor se va mari si din toamna invatamantul va fi in colaps. intr-o postare pe Facebook, profesoara spune ca ea va fi nevoita sa predea patru materii. Loviti in profesorii noi care nu pot astepta un an fara loc de munca si vor cauta alte cariere. De sfanta titularizare pe viata nu va atingeti!, scrie Cristina Tunegaru pe Facebook.

Masura in premiera: Profesorii care au luat sub 5 la titularizare nu mai au dreptul sa predea Ecaterina Andronescu: Scrie in metodologie!

Profesorii care au primit sub nota 5 la proba scrisa de la titularizare nu vor mai fi primiti ca suplinitori. Este vorba de 4. 000 de profesori in aceasta situatie. Decizia a fost luata de ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, care a declarat pentru HotNews. ro ca prin astfel de masuri ar putea creste calitatea predarii in invatamantul preunivesitar, dupa model universitar. Ministrul Educatiei arata ca aceasta masura este prevazuta in metodologia privind organizarea examenului. Ecaterina Andronescu a mai declarat ca nici cei 3. 960 de profesori care s-au retras din examen nu vor mai fi primiti la catedra. intrebata daca nu va crea haos in sistem prin aceasta masura, Andronescu a raspuns ca sunt suficienti profesori care sa predea de la toamna.

Profesorii care au luat sub 5 la titularizare nu mai au dreptul sa predea. Anuntul facut de Ecaterina Andronescu

Profesorii care au primit sub nota 5 la proba scrisa de la titularizare nu vor mai fi primiti ca suplinitori. Este vorba de 4. 000 de profesori in aceasta situatie. Decizia a fost luata de ministrul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )