Libnet.ro
UNICEF

19:45

Profesorul Alexandru Rafila: Dupa data de 15 mai, putem relaxa masurile, dar doar in functie de contextul local

Antena3 Antena3,
Profesorul Alexandru Rafila: Dupa data de 15 mai, putem relaxa masurile, dar doar in functie de contextul local

Profesorul Alexandru Rafila vine cu vesti bune pentru romani. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie spune ca e posibil ca dupa data de 15 mai lucrurile sa se mai relaxeze in tara noastra, dar numai in functie de contextul local si daca cetatenii respecta recomandarile. continuă pe Antena3

Digi24: Cand am putea iesi din case? Alexandru Rafila: Dupa data de 15 mai. Multe masuri vor ramane in vigoare mai mult timp

Un anunt de maxima importanta pentru romani, o estimare venita de la Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie. in direct la Digi24, acesta a precizat cand ar fi posibila in tara noastra o relaxare a restrictiilor de libera circulatie a cetatenilor.

Profesorul Alexandru Rafila: Dupa 15 mai putem relaxa, dar doar in functie de contextul local

Profesorul Alexandru Rafila vine cu vesti bune pentru romani. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie spune ca e posibil ca dupa data de 15 mai lucrurile sa se mai relaxeze in tara noastra, dar numai in functie de contextul local si daca cetatenii respecta recomandarile.

Alexandru Rafila: Am putea iesi din case dupa data de 15 mai

Alexandru Rafila sustine ca oamenii arputea iesi din casa in mai: ,,Eu cred ca dupa data de 15 mai.

Profesorul Alexandru Rafila: Se va face un studiu pe scara larga ca sa vedem care e cel mai benefic tratament pentru pacientii cu coronavirus

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a declarat ca s-au facut mai multe studii care dovedesc eficienta combinatiei dintre doua medicamente in tratarea pacientilor cu coronavirus.

PRESEDINTELE SOCIETATII ROMANE DE MICROBIOLOGIE: Dupa data de 15 mai vom putea iesi din casa

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a transmis, astazi, la Digi24, un anunt de maxima importanta pentru romani, o estimare venita de la acesta precizand ca dupa 15 mai ar fi posibila, in tara noastra, o relaxare a restrictiilor de libera circulatie a cetatenilor.

Alexandru Rafila: Cred ca dupa 15 mai va fi o reducere a masurilor impuse de starea de urgenta

Alexandru Rafila, presedintele Societatii de Microbiologie, a declarat joi ca, in opinia sa, spre data de 15 mai va exista o reducere a masurilor de distantare sociala.

15 mai, data la care oamenii ar putea iesi din casa. Dr. Rafila: O parte dintre restrictiile foarte stricte ar putea sa fie usurate

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, spune ca am putea iesi din case dupa data de 15 mai.

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila: Cand vorbim, eliminam o serie de particule si le imprastiem pana la un metru si jumatate. Cele care sunt raspandite prin tuse ajung si la sase metri (VIDEO)

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie a explicat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Controverse, ca prin vorbire pot fi elimiate particule pana la di.

RAED ARAFAT: Daca populatia nu aplica masurile, riscul este sa apara focare pe care nu mai putem sa le controlam

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, vineri seara, ca principalul partener al autoritatilor este populatia, iar daca oamenii nu respecta masurile impuse se va ajunge la focare ce nu mai pot fi controlate, urmand a se impune noi restrictii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )