Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profesorul care a organizat tabara din Busteni unde a murit o olimpica, condamnat la inchisoare cu suspendare

România Liberă România Liberă,
Profesorul care a organizat tabara din Busteni unde a murit o olimpica, condamnat la inchisoare cu suspendare

Profesorul care, in 2013, a organizat o tabara la Busteni, unde o copila de 13 ani a murit, dupa ce a cazut de la etaj, a primit doi ani de inchisoare cu suspendare, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Profesorul care a organizat tabara de la Busteni in care o eleva olimpica a murit, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare

Profesorul care in 2013 a organizat la Busteni tabara unde o fata de 13 ani a murit dupa ce a cazut de la etaj a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, decizia fiind definitiva. Decizia a.

inchisoare cu suspendare pentru profesorul care a organizat tabara de la Busteni unde a murit o fata

Profesorul care in 2013 a organizat la Busteni tabara unde o fata de 13 ani a murit dupa ce a cazut de la etaj si care a fost condamnat initial la un an si jumatate de inchisoare cu executare pentru ucidere .

Un britanic care prezenta simptome de Ebola a murit in Macedonia

Un britanic care prezenta simptome de Ebola a murit in Macedonia. Un al doilea pacient, tot britanic, si cu simptome similare, ar fi spitalizat. Anuntul a fost facut de presa de la Skopje, citand surse oficiale.

TOP 10 Cei mai valorosi sportivi din lume. Unde se situeaza Messi, Ronaldo sau Nadal?

Sportivi de zeci de milioane de dolari, James LeBron, Tiger Woods, Cristiano Ronaldo sau Rafael Nadal reprezinta unele dintre cele mai valoroase branduri din sportul mondial. Numele lor cantaresc greu atunci cand vine vorba Forbes.

8 plante care purifica aerul din casa

Plantele de interior te pot ajuta sa pastrezi in casa un aer curat. Contrar asteptarilor, aerul din interior este mult mai poluat decat cel din exterior. Afla ce toxine elimina diverse plante de apartament.

Presedintele Basescu a promulgat legea care scoate medicii din categoria functionarilor publici

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea de aprobare a Ordonantei 2/2004, potrivit careia medicul nu este functionar public si nu poate fi asimilat acestuia, dupa ce Parlamentul a respins cererea de reexaminare prin care se solicita sa se revina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )