Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profesorul cu masca din Oradea isi mentine acuzatile: Ne obliga sa fim ca niste animalute in tarc

Antena3 Antena3,
Profesorul cu masca din Oradea isi mentine acuzatile: Ne obliga sa fim ca niste animalute in tarc

Gestul protestatar al profesorului Nelu Sandu Pop din Oradea care s-a filmat alaturi de elevi cu masti de clovn pe fata, continua sa suscite interesul opiniei publice. Chiar daca a fost criticat inclusiv de presedintele Iohannnis, dascalul isi mentine opinia ca in salile de curs este inutil ca elevii si profesorii sa poarte masca. continuă pe Antena3

Orban, despre profesorul care nu e de acord cu purtatul mastilor: Trebuie sa paraseasca invatamantul

Profesorul de sport din Oradea care a pledat, in sala de clasa, alaturi de elevi, pentru proteste fata de purtarea mastilor, trebuie dat afara din invatamant, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban.

ISJ Bihor, denunt penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor in cazul profesorului din Oradea, care s-a filmat protestand impotriva mastii de protectie

Inspectoratul Scolar Judetean Bihor a luata la cunostinta interventia regretabila a cadrului didactic din Oradea, care a protestat in timpul orelor impotriva purtarii mastii. ISJ a cerut liceului din.

Un profesor din Oradea face apel la protest fata de restrictiile din scoli: Stam precum animalutele in tarc

Un profesor de arte martiale de la Liceul Sportiv din Oradea este de-a dreptul revoltat de masurile impuse de autoritati in vederea combateriiraspandirii noului coronavirus de tip SARS-CoV-2. Barbatul a sim.

VIDEO Un profesor de Lupte din Oradea face apel la protest fata de masurile anti-Covid din scoli: Stam precum animalutele in tarc

Un profesor de Lupte de la Liceul cu Program Sportiv Bihorul din Oradea s-a filmat pe el si pe elevii sai, in sala de clasa, cu masti de clovn, si a pledat pentru proteste fata de purtarea mastilor si masurile luate de guvern pentru limitarea raspandirii coronavirusului in scoli. De asemenea, el a facut trimitere la George Simion, presedintele partidului AUR.

305 Unitati de invatamant din Romania isi desfasoara activitatea online. Noi date de la Ministerul Educatiei

In prezent, 305 unitati de invatamant din Romania isi desfasoara activitatea in scenariul trei, cu participarea tuturor scolarilor si prescolarilor la cursuri online, informeaza Ministerul Educatiei s.

Ludovic Orban, despre profesorul de la Oradea: Trebuie sa paraseasca invatamantul

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca profesorul de la Oradea, care isi incurajeaza elevii sa nu poarte masca de protectie impotriva coronavirusului, trebuie sa paraseasca.

Cine este profesorul de liceu din Oradea care isi incurajeaza elevii sa nu poarte masca de protectie. VIDEO

Un profesor din Oradea s-a filmat in sala de clasa cum face propaganda impotriva purtarii mastilor de protectie. Dascalul i-a numit pe elevi animalute tinute in tarc si considera mastile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )