Libnet.ro
UNICEF

16:30

Profesorul Mircea Beuran a fost retinut de DNA pentru luare de mita

Antena3 Antena3,
Profesorul Mircea Beuran a fost retinut de DNA pentru luare de mita

Medicul Mircea Beuran a fost retinut joi, pentru 24 de ore, de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de luare de mita. continuă pe Antena3

Mircea Beuran a fost retinut de DNA. Medicul ar fi primit o mita de 10.000 de euro

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) - Sectia de combatere a coruptiei au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a medicului Mircea Beuran, dupa ce, inca de dimineata, procurorii au facut perchezitii la Spitalul Floreasca si mai apoi la domiciliul medicului.

Medicul Mircea Beuran a fost retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita

Medicul Mircea Beuran a fost retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita, anunta Directia Nationala Anticoruptie DNA). Potrivit procurorilor, in calitatea sa de presedinte al Senatului Universitar,.

Perchezitii la Spitalul Floreasca intr-un dosar care il vizeaza pe medicul Mircea Beuran

Procurorii anticoruptie fac perchezitii la Spitalul Floreasca, intr-un dosar de luare de mita care il vizeaza pe profesorul Mircea Beuran.

Medicul Mircea Beuran, dus la sediul DNA, dupa perchezitiile facute de procurori in casa si biroul sau

Medicul Mircea Beuran a fost dus la sediul DNA, dupa ce in aceasta dimineata procurorii au facut perchezitii in casa si biroul sau. Profesorul e vizat intr-un dosar de luare de mita.

UPDATE Perchezitii la Spitalul Floreasca si la locuinta medicului Mircea Beuran intr-un dosar de luare de mita Beuran, ridicat de acasa de procurori

Procurorii DNA fac joi dimineata perchezitii la Spitalul Floreasca, intr-un dosar de luare de mita care il vizeaza pe medicul Mircea Beuran. Potrivit unor surse judiciare, au loc perchezitii atat in biroul lui Beuran de la Spitalul Floreasca, cat si in biroul acestuia de la Universitatea de Medicina si Farmacie si la locuinta medicului. UPDATE 13:10: Mircea Beuran a fost ridicat de procurori de la locuinta sa, cu mandat de aducere, si dus la audieri.

UPDATE Perchezitii la Spitalul Floreasca intr-un dosar in care este vizat medicul Mircea Beuran

Procurorii fac perchezitii joi dimineata la Spitalul Floreasca, intr-un dosar de luare de mita care il vizeaza pe profesorul Mircea Beuran, potrivit unor surse judiciare.

Surse: inregistrare cu o discutie intre dr. Mircea Beuran si denuntator

Potrivit unor surse, DNA este in posesia unei inregistrari cu o discutie intre denuntator si profesorul Mircea Beuran.

Victor Ciutacu, reactie fabuloasa dupa ce Mircea Beuran a fost saltat de politisti: Nu stiu cum stati cu memoria

In cursul zilei de astazi, atat la Spitalul Universitar Floreasca, cat s la alte imobile, Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de combatere a coruptiei au efectuat perchezitii in cazul medicului Mircea Beuran. Victor Ciutacu, reactie fabuloasa dupa ce Mircea Beuran a fost saltat de politisti: Nu stiu cum stati cu memoria Toata .

Medicul Mircea Beuran, retinut de procurii DNA, sub acuzatia de luare de mita

ACTUALIZARE - Medicul acuzat pentru luare de mita a fost eliberat din arestul Politiei Capitalei si plasat in arest la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile. Medicul Mircea Beuran, cunoscut pentru cazul pacientei arse in timpul interventiei chirugicale de la Spitalul Floreasca de la inceputul anului, a fost retinut astazi de catre procurorii DNA cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile sub aspectul savarsirii infractiunii de luare de mita, anunta DNA printr-un comunicat.

Mircea Beuran, retinut de procurorii DNA

Doctorul Mircea Beuran a fost retinut joi seara de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru 24 de ore, sub acuzatia de luare de mita. Acesta a fost audiat peste 8 ore la sediul DNA, inainte de a fi anuntata retinerea sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )