Libnet.ro
UNICEF

18:15

Profetia Patriarhului Daniel catre Guvern. Totul de la Sfantul Dumitru cel Nou

Playtech Playtech,
Profetia Patriarhului Daniel catre Guvern. Totul de la Sfantul Dumitru cel Nou

Marti, la predica tinuta in fata a catorva sute de credinciosi prezenti la Catedrala Patriarhala, de sarbatoarea Sfantului Dimitrie Cel nou, Patriarhul Daniel a spus ca Dumnezeu nu se lasa batjocorit. El le-a vorbit credinciosilor si despre minunile Sfantului Dimitrie cel Nou. Profetia Patriarhului Daniel catre Guvern in predica de marti, Patriarhul Daniel a spus . continuă pe Playtech

Cea mai puternica rugaciune catre Sfantul Dumitru. Se spune ca ar face minuni

In fiecare an, Biserica Ortodoxa Romana il praznuieste pe Sfantul Dumitru, Izvoratorul de Mir,pe 26 octombrie. Aceasta zi are o insemnatate puternica, este plinatraditie si obiceiuri.

Superstitii de Sfantul Dumitru. Ce se intampla in aceasta noapte cu mortii din morminte

Superstitii de Sfantul Dumitru 2020. Ce se intampla in aceasta noapte cu mortii din morminte, vedeti un pic mai jos. in popor, sarbatoarea Sfantului Dumitru este asociata cu moartea naturii, cu sosirea iernii si a frigului. Sfantul Dumitru. Cea mai urata superstitie. Ce se intampla in noaptea sfanta cu mortii din morminte Potrivit credintei populare, .

Mesaje de Sfantul Dumitru urari alese si pentru barbati, dar si pentru femeile sarbatorite

Sfantul Dumitru, cunoscut in popor si ca Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, izvoratorul de Mir este sarbatorit in fiecare an pe data de 26 octombrie. Acesta a fost un martir crestin ce a trait in perioada imparatilor Maximian si Diocletian. El a fost martirizat in anul 306. Sfantul Dumitru este unul dintre cei mai mari sfinti .

Urari de Sfantul Dumitru 35 de mesaje inspirate pentru sarbatoriti

Conform Calendarului crestin Ortodox, crestinii ortocsi din lumea intreaga, il sarbatoresc astazi 26 octombrie 2020, pe Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, izvoratorul de MirsauSfantul Dumitru, izvoratorul de Mir. Iata 35 de urari inspirate, pentru a fi adresate celor care poarta numele Sfantului Dumitru. 35 de urari inspirate pentru cei sarbatoriti de Sfantul Dumitru Numele Sfantului Dumitru, .

Sfantul Dumitru, sarbatorit luni Obiceiuri si traditii

Sfantul Dumitru sau Sfantul Dimitrie, Izvoratorul de mir, este sarbatorit in 26 octombrie atat in calendarul ortodox, cat si in cel catolic. in credinta populara, este vestitorul iernii si patronul pastorilor. Astfel, daca Sfantul Gheorghe incuie iarna si infrunzeste intreaga natura, Sfantul Dimitrie desfrunzeste codrul si usuca plantele.

Pelerinajul de Sfantul Dumitru ce semnificatie are si ce reguli speciale sunt in acest an

Pelerinajul Sfantului Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Capitalei, are loc pe Dealul Patriarhiei. Acesta are o durata de trei zile. Moastele au fost scoate afara duminica dimineasta. in aceasta privinta, autoritatile au luat niste decizii in ceea ce priveste pelerinajul din acest an. Iata ce semnificatie are Pelerinajul de Sfantul Dumitru si ce masuri au fost .

Traditii si obiceiuri de Sfantul Dumitru. Ce afla romanii chiar in aceasta zi sfanta

Traditii si obiceiuri de Sfantul Dumitru. Romanii, cu ajutorul oilor, afla in aceasta zi Sfanta cum va fi iarna ce vine. Ciobanii sunt cei carora le revine sarcina de a afla cum va fi timpul in urmatorul sezon rece. Acestia ili aseaza cojocul in mijlocul staulului si asteapta ca o oaie sa se aseze pe .

Sfantul Dumitru. Legenda spune ca romanii afla maine cum le va fi iarna

Sfantul Dumitru este sarbatoritpe data de 26 octombrie. Sarbatoarea este un eveniment important din calendarul crestin ortodox. Ziua de 26 octombrie este ozi plina de.

FIREA: Ca primar general in functie, am semnat aprobarea pentru pelerinajul de Sfantul Dumitru din Bucuresti

Gabriela Firea a anuntat pe pagina personala de Facebook ca a semnat, in calitate de primar general in functie, aprobarea pentru pelerinajul de Sfantul Dumitru din Bucuresti.

Salariul Patriarhului Daniel. Are venituri lunare mai mici sau mai mari decat presedintele Klaus Iohannis?

Numele lui parca il auzim tot mai des de cand e pandemie de coronavirus in Romania. Patriarhul Daniel i-a incurajat mereu pe credinciosi la rugaciune, mai ales in aceste momente complicate nu doar pentru Romania, ci pentru intreaga lume. Pentru activitatea sa din cadrul biserii, Patriarhul Daniel primeste un salariu pe masura, aproape cat presedintele tarii, Klaus Iohannis.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )