Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profetie APOCALIPTICA! MARIA GHIORGHIU a facut anuntul BOMBA! Vom trai zile cumplite! URGIA E APROAPE

B1 B1,
Profetie APOCALIPTICA! MARIA GHIORGHIU a facut anuntul BOMBA! Vom trai zile cumplite! URGIA E APROAPE

Maria Ghiorghiu a anuntat intr-o postare facuta recent pe blogul sau personal ca vara aceasta se va inregistra o seceta cum nu s-a mai intalnit de sute de ani. continuă pe B1

SOC SI GROAZA! MARIA GHIORGHIU anunta MARELE MAVEL! Vor fi 28.109 morti, FRATILOR (GALERIE FOTO)

Aceasta este profetia care socheaza Romania! Celebra clarvazatoaredin Carpati,Maria Ghiorghiu, a prevazut in urma cu ceva timp o tragedie care, spune ea,se va lasa cu peste 28. 000 de.

APOCALIPSA vine de sarbatori! Maria Ghiorghiu anunta URGIA! MARELE MACEL e aproape, fratilor

Celebra prezicatoare Maria Ghiorghiu a facut o previziune cutremuratoare care ii vizeazeaza pe romani.

Marcel Ciolacu, noul lider PSD, a facut anuntul despre modificarile Codurilor Penale! Care este legatura cu Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu este noul lider PSD, dupa ce Viorica Dancila a demisionat, in noaptea de marti spre miercuri, de la conducerea partidului. Presedintele interimar a facut anuntul despre modificarile Codurilor Penale. Ciolacu, legatura cu Liviu Dragnea. Marcel Ciolacu, noul lider PSD, a facut anuntul despre modificarile Codurilor Penal Marcel Ciolacu 51 de ani) este presedinte .

Tocmai cand era in culmea fericirii, Alina Puscas a facut anuntul: S-a destramat

Vedeta de la Antena 1 a avut parte de un mare ghinion si, desi era in culmea fericirii si abia stabilise mai bine detaliile nuntii sale de lux. Alina Puscas s-a vazut nevoita sa faca anuntul si a dat mai multe detalii, cand a acordat de curand un interviu. Frumoasa prezentatoare TV este mamica a .

Atentie, parinti! Ce se intampla cu clasa pregatitoare. Ministrul Educatiei a facut anuntul

Ministrul Educatiei a facut un anunt cat se poate de important pentru toti parintii care urmeaza sa-si inscrie copiii in clasa pregatitoare. Mesajul esential a fost transmis de curand de catre Monica Anisie, iar in acest sens sunt vizati elevii, dar si parintii care trebuie sa ia cat mai rapid o decizie, legata de viitoarele .

Profetie APOCALIPTICA! IATA CINE va fi DIRECT AFECTAT!

Supranumit Parintele Ardealului, Arsenie Boca a fost cunoscut mai ales pentru harul cu care reusea sa ajute oamenii aflati la nevoie, dar si pentru faptul ca a facut o serie de profetii cutremuratoare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )