Libnet.ro
UNICEF

00:07

PROFETIE catastrofala pentru PSD! Vestea care il ingroapa pe LIVIU DRAGNEA! Cine castiga alegerile prezidentiale

B1 B1,
PROFETIE catastrofala pentru PSD! Vestea care il ingroapa pe LIVIU DRAGNEA! Cine castiga alegerile prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis este marele favorit sa castige un nou mandat la Cotroceni in 2019, potrivit sociologului Marius Pieleani, care anticipeaza o infrangere catastrofala pentru PSD. Daca maine ar. continuă pe B1

Schimbare MAJORA pentru toti cei care stau la BLOC. Legea intra in vigoare de azi! Risti SA-TI PIERZI casa daca...

Noua lege a Asociatiilor de Proprietari, intrata in vigoare de vineri, aduce schimbari pentru toti cei care locuiesc la bloc. Astfel, una dintre prevederi se refera la obligativitatea platii fondului de rulment!.

CUTREMUR in PSD! A anuntat ca DEMISIONEAZA! Vestea care zguduie politica romaneasca, la o saptamana de la sedinta CEX

Presedintele organizatiei municipale a PSD Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat miercuri intr-o conferinta de presa ca va parasi PSD daca liderul filialei, Niculae Badalau, si presedintele PSD, Liviu.

SOC in televiziune! TEO TRANDAFIR il paraseste pe BURSUCU? Ce se va intampla cu emisiunea! Vestea care zguduie SHOWBIZUL romanesc (FOTO)

Indragita prezentatoare TV Teo Trandafir si-a surprins toti fanii cu o fotografie realizata inainte de a intra in emisiune. Vedeta a renuntat pentru o clipa la postura de moderatoare TV si a jucat rolul unei di.

Lovitura pentru PSD-ALDE: Avocati din intreaga Europa solicita puterii de la Bucuresti incetarea masurilor care blocheaza lupta impotriva CORUPTIEI

Adunarea Generala a Federatiei Barourilor Europene, care reuneste 250 de barouri din care fac parte un million de avocati, solicita puterii PSD-ALDE sa renunte la adoptarea unor masuri care risca sa blocheze lu.

Subiectele zilei:Ce le pregateste Dragnea. Scenariul de cosmar pentru PSD;Pensie pentru cinii si caii din Politie, Jandarmerie si Armata;Motivarea CCR n cazul cuplului homosexual

Hexi Pharma da vina pe spitale si medici: Depozitau dezinfectantii in magazin cu geamuri sparte, iar doctorii le recomandau, deci sunt bune!Firma se apara descriind felul in care zeci de medici dadeau recomandari scrise pentru antisepticele lor, documente. The Times: Politia britanica in turneu prin Romania si Polonia pentru pastrarea legaturilor dupa Brexit. Ofiterii de politie scotieni s-au deplasat in Europa de Est pentru a se asigura.

Trump, un model pentru Viktor Orban, care saluta discursul anti-globalist al presedintelui american

Premierul national-conservator al Ungariei, Viktor Orban, a laudat vineri discursul anti-globalist al presedintelui american Donald Trump de la Adunarea Generala a ONU de marti, relateaza AFP. Potrivit lui Orban, Trump este un model pentru miscarea suveranista.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )