Libnet.ro
UNICEF

18:00

PROFETIE iNGROZITOARE: MARTURII care socheaza Romania! Este FARA PRECEDENT ce se va intampla in tara noastra

B1 B1,
PROFETIE iNGROZITOARE: MARTURII care socheaza Romania! Este FARA PRECEDENT ce se va intampla in tara noastra

Recent, Maria Ghiorghiu a publicat pe blogul ei un mesaj inspaimantator. Un glas i-ar fi spus ca romanii vor afla vesti cutremuratoare. continuă pe B1

Alarmant! Romania este cea mai periculoasa tara din UE pentru biciclisti si pietoni

Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana cand vine vorba de numarul biciclistilor care au decedat in accidente rutiere raportat la totalul populatiei, cu 10 decese la un milion de locuitori in anul 2017,.

Alt caz socheaza Romania! O fata de 15 ani a sunat la 112 sa anunte ca a fost violata de tatal vitreg. Politistii i-au spus sa se intoarca in casa agresorului

Dupa tragediade la Caracal, un alt caz tulburator tratat cu superficialitate de autoritati socheaza intreaga tara. O fata de 15 ani din comuna Grivita, Vasluia sunat la 112 pentru a anunta ca.

Noul Cod Rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Conducatorii auto care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea.

EUROSTAT: Inflatia in Romania este de trei ori mai mare decat media europeana

Romania a avut si in luna iulie 2019 cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,1%, in crestere fata de nivelul de 3,9% inregistrat in luna iunie, arata datele publicate, luni, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )