Libnet.ro
UNICEF

00:07

Profi a inaugurat primul magazin din lume construit din gheata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profi a inaugurat primul magazin din lume construit din gheata

Retailerul Profi a inaugurat ieri, in Capitala, prima unitate din lume construita din gheata, potrivit unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Primul magazin din lume construit din gheata se deschide, vineri, in Bucuresti

PROFI va inaugura vineri, 6 decembrie, primul magazin alimentar din lume facut exclusiv din gheata. Acesta va fi botezat PROFI ICE STORE si isi va deschide portile de la ora 16.

Cum arata primul magazin din gheata din Romania 150; Galerie Foto

Profi a inaugurat saptamana aceasta primul magazin din gheata din Romania, acesta fiind si prima unitate de retail modern din lume construita din gheata.

Ghita Ciobanul aduce Jina in Capitala. Baciul isi deschide primul magazin de produse traditionale in Sectorul 4

Celebrul personaj Ghita Ciobanul isi va deschide, luni, 9 decembrie, primul magazin de branzeturi si produse traditionale din Romania. Acesta va functiona in Piata Progresul din Capitala, cea mai mare si cea mai moderna din oras.

Cele mai colorate orase din lume

Celebrul site de travel Conde Nast Traveler a realizat un top 10 al celor mai colorate orase din lume, locuri pline de veselie si optimism, pe care cu siguranta ti-ai dori sa le vezi o data in viata.

FOTO Shell lanseaza Prelude, cel mai mare vas din lume

Cea mai mare nava maritima din lume a fost lansata la apa in Coreea de Sud. Cu o lungime de 488 de metri, vasul Prelude, detinut de compania Shell, este cu 50 de metri mai lung decat inaltimea cladirii simbolice din New York, Empire State Building.

Madalina Ghenea, pe locul 3 in topul celor mai frumoase femei din lume!

Madalina Ghenea a fost inclusa de o publicatie internationala in topul celor mai frumoase 50 de femei din lume, pe locul 3, imediat dupa Irina Shayk si Aida Dapo.

Madalina Ghenea, pe locul 3 in topul celor mai frumoase femei din lume!

Madalina Ghenea a fost inclusa de o publicatie internationala in topul celor mai frumoase 50 de femei din lume, pe locul 3, imediat dupa Irina Shayk si Aida Dapo.

CEO-ul Xiaomi: iPhone-ul este cel mai bun smartphone din lume De acord?

Pentru ca nu toti conducatorii de companie au luciditatea de a recunoaste limitarile propriilor produse, gestul CEO-ului Xiaomi trebuie aplaudat. O mare parte din designul, constructia si dimensiunile unui iPhone se bazeaza pe niste fundamente definite si implementate de fostul CEO Apple. Steve Jobs in continuare este considerat unul dintre cei mai ambitiosi si vizionari directori ai secolului 21. Cu toate acestea, se pare ca cineva cu o funtie similara isi doreste, intr-un fel sau altul, sa mearga pe aceleasi [].

Producatorul roman care exporta medicamente homeopate in cea mai mare piata de profil din lume

Producatorul roman de remedii naturiste PlantExtrakt exporta medicamente homeopate fabricate in comuna Radaia, din judetul Cluj, in India, o piata cu traditie si prima ca marime la nivel mondial, si vrea sa reia proiectul de constructie a unei fabrici.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )