Libnet.ro
UNICEF

11:30

PROFIL Ilan Laufer, fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, propus ministru al Dezvoltarii

Hotnews Hotnews,
 PROFIL Ilan Laufer, fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, propus ministru al Dezvoltarii

Ilan Laufer, in varsta de 35 de ani, fost ministru pentru Mediul de Afaceri in guvernul Tudose, a fost propus luni de PSD pentru functia ministru al Dezvoltarii, in locul lui Paul Stanescu, care a fost remaniat in Comitetul Executiv National al PSD. continuă pe Hotnews

Ministrul Playboy revine! Ilan Laufer, numit ministru al Dezvoltarii (FOTO)

Ministrul Playboy revine! Ilan Laufer numit ministru al Dezvoltarii FOTO) Ilan Laufer, in varsta de 35 de ani, fost ministru pentru Mediul de Afaceri in guvernul Tudose, a fost numit luni ministru al Dezvolta.

Cine este Ilan Laufer, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltarii

Ilan Laufer, in varsta de 35 de ani, ministrul propus al Dezvoltarii, este absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport ANEFS) din Bucuresti 2006). Ilan Laufer a fost ministru pentru Mediul.

ACTUALIZAT CEx PSD: Paul Stanescu a fost remaniat, alaturi de alti ministri. Ilan Laufer, noul ministru al Dezvoltarii / Olguta Vasilescu trece de la Munca la Transporturi / Firea a ramas fara functii

Comitetul Executiv National al PSD a votat luni remanierea lui Paul Stanescu si a altor cinci ministri din guvernul Dancila, dupa ce la sedinta precedenta i-a exclus din partid pe alti grei ai partidului, Adrian Tutuianu si Marian Neacsu. in locul lui Stanescu pe postul de ministru al Dezvoltarii si vicepremier a fost numit Ilan Laufer, fostul ministru pentru mediul de afaceri. De asemenea, in cadrul CEx, Gabriela Firea a demisionat la functia de presedinte interimar PSD Bucuresti si de vicepresedinte, iar CEx a votat si dizolvarea conducerii PSD Ilfov, unde tot Firea era presedinte. S-a stabilit de asemenea ca actualul secretar general adjunct, Codrin Stefanescu, sa devina noul secretar general. Urmareste aici LIVE TEXT declaratiile sustinute de Viorica Dancila si Liviu Dragnea.

PALMA GREA data Theresey May de fostul ministru pentru Brexit, la doar cateva zile de la demisie: Nu ne vom lasa corupti ori santajati!

Critici dure la adresa la adresa premierului britanic! Fostul ministru insarcinat cu Brexitul, Dominic Raab, o acuza pe pe Theresa May de lipsa de vointa politica si hotarare in negocierea divortului de.

LIVE TEXT CEx PSD: Paul Stanescu a fost remaniat, alaturi de alti ministri. Ilan Laufer, noul ministru al Dezvoltarii / Olguta Vasilescu trece de la Munca la Transporturi

Comitetul Executiv National al PSD a votat luni remanierea lui Paul Stanescu si a altor cinci ministri din guvernul Dancila, dupa ce la sedinta precedenta i-a exclus din partid pe alti grei ai partidului, Adrian Tutuianu si Marian Neacsu. Este asteptata si sanctionarea Gabrielei Firea, care insa si-a dat demisia de la sefia PSD Bucuresti inainte de sedinta, ea avand si functia de vicepresedinte. S-a stabilit de asemenea ca actualul secretar general adjunct, Codrin Stefanescu, sa devina noul secretar general. 20 Ilan Laufer, fost ministru pentru mediul de afaceri, a confirmat pentru HotNews. ro ca a fost numit ministrul Dezvoltarii Regionale in locul lui Stanescu.

LIVE TEXT CEx PSD: Paul Stanescu a fost remaniat, alaturi de alti ministri. Ilan Laufer, noul ministru al Dezvoltarii / Olguta Vasilescu trece de la Munca la Transporturi / Firea a ramas fara functii

Comitetul Executiv National al PSD a votat luni remanierea lui Paul Stanescu si a altor cinci ministri din guvernul Dancila, dupa ce la sedinta precedenta i-a exclus din partid pe alti grei ai partidului, Adrian Tutuianu si Marian Neacsu. Este asteptata si sanctionarea Gabrielei Firea, care insa si-a dat demisia de la sefia PSD Bucuresti inainte de sedinta, ea avand si functia de vicepresedinte. S-a stabilit de asemenea ca actualul secretar general adjunct, Codrin Stefanescu, sa devina noul secretar general. 20 Ilan Laufer, fost ministru pentru mediul de afaceri, a confirmat pentru HotNews. ro ca va fi numit ministrul Dezvoltarii Regionale in locul lui Stanescu.

Ministrul pentru Mediul de Afaceri face marele anunt. Cand va fi lansat Start-up Nation 2018

Apelul de proiecte pentru Programul Start-up Nation 2018 ar putea fi lansat de Ziua Nationala a Romaniei, 1 Decembrie, a declarat, vineri, la Deva, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Stefan Radu Oprea, in cadrul unei sesiuni de informare organizata pentru prezentarea noutatilor legate de ghidul solicitantului.

Viorica Dancila anunta lista celor 8 NOI MINISTRI: Suprizele vin de la Ilan Laufer, Niculae Badalau si Alexandru Petrescu (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat schimbarile din Guvern survenite in urma remanierii guvernamentale de luni. Opt ministere vor avea noi sefi, iar suprizele vin de la Ilan Laufer, Niculae Badalau, Alexandru Petrescu .

Victor Negrescu, replica DURA pentru PSD dupa plecarea din Guvern. Fostul ministru sare in apararea Corinei Cretu: Banii europeni trebuie sa fie o prioritate pentru noi

Fostul ministru al Afacerilor Europene, Victor Negrescu, presedinte al PES Activists Romania, a spus, sambata, ca tara noastra este pregatita pentru a prelua Presedintia Consiliului Uniunii Europene, toate el.

Parlamentul nu ar aproba acordul propus de Theresa May. Fostul ministru britanic pentru Brexit a facut anuntul

Fostul ministru britanic pentru Brexit, David Davis, a transmis ca Parlamentul britanic nu va aproba aplicarea acordului pentru Brexit negociat de Theresa May si Uniunea Europeana, adaugand ca prim-ministrul va fi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )