Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profit de 197 milioane lei la sase luni pentru Electrica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit de 197 milioane lei la sase luni pentru Electrica

Compania Electrica a anuntat, pentru prima jumatate a anului, un profit net consolidat de 197 milioane lei si venituri de aproximativ 2,3 miliarde de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Electrica a inregistrat in primul semestru un profit net de 197 de milioane de lei, in scadere cu 6%, din cauza consumului de energie si a preturilor

Compania de stat Electrica a raportat scaderea cu 6% a profitului net pe primul semestru, de la 209,1 milioane de lei pana la 197,1 milioane, in vreme ce veniturile au scazut cu 12%, pana la 2,3 miliarde de lei.

Cresterea tarifelor de transport a dublat profitul Transelectrica pe primele sase luni ale anului

Transelectrica a inregistrat in primul semestru un profit net de 226,2 milioane de lei, de 2,2 mai mare fata de acelasi interval din 2013, in vreme ce veniturile din exploatare s-au situat la 1,31 miliade lei, in crestere cu 18,4%. Compania a avut in primele sase luni ale anului trecut un profit net de 103 milioane lei.

Profitul net al Romgaz a crescut cu 40%, la 870,95 milioane lei

Producatorul si furnizorul autohton de gaze naturale Romgaz a inregistrat un profit net de 870,95 milioane lei in primul semestru din acest an, in crestere cu aproape 40% comparativ cu prima jumatate a anului trecut, potrivit unui raport al companiei remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Veniturile Compa au scazut cu 5% in primul semestru, la 231,8 milioane lei

Veniturile producatorului de componente auto Compa Sibiu CMP) au scazut cu 5% in primul semestru din acest an, de la 244,1 milioane lei la 231,8 milioane lei, dar profitul net a crescut cu 15%, la 14,2 milioane lei, de la 12,4 milioane lei in perioada similara din 2013.

Gigi Becali afla, in 20 august, daca i se reduce sentinta cu sase luni

Gigi Becali afla, in 20 august, daca i se reduce pedeapsa cu sase luni, dupa ce Tribunalul Constanta a amanat, miercuri, pronuntarea in cazul contestatiei la executarea pedepsei, transmite Mediafax.

16 milioane de lei, bani europeni pentru modernizarea singurei ferme didactice din Teleorman

Ferma Liceului Tehnologic Nicolae Balcescu va intra intr-un amplu proces de reabilitare si modernizare, investitia urmand a fi realizata cu bani europeni. 16 milioane de lei se vor cheltui pentru ca ferma unitatii scolare cu profil agricol, cea mai mare din judet, sa devina una demna de standarde europene. De atelierele, laboratoarele si utilajele agricole noi vor beneficia 800 de elevi.

Lichiditate de aproximativ 31 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 31 milioane lei 6,9 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 17 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 17 milioane lei 3,9 milioane euro).

Olt: Valoarea pagubelor produse de inundatii la finalul lunii iulie e de aproape 52 de milioane lei

Valoarea pagubelor produse de inunda and tiile de la finalul lunii iulie in jude and tul Olt se ridica la aproximativ 52 de milioane lei, potrivit prefectului jude and tului Olt, Silviu Neac and su, transmit surse din presa.

VIDEO Valoarea pagubelor inundatiilor din iulie la Olt: 52 milioane lei

La aproape doua saptamani de la inundatiile din luna iulie, autoritatile din judetul Olt au terminat de inventariat pagubele provocate de fenomenele anterior mentionate. Potrivit calculelor specialistilor care au efectuat evaluarea daunelor, cuantumul acestora a fost estimat la suma de aproape 52 milioane lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )