Libnet.ro
UNICEF

18:15

Profit de 4 milioane de euro la UM Cugir in primele sase luni din 2015. Compania de armament are contracte pana in 2018

Adevărul Adevărul,
Profit de 4 milioane de euro la UM Cugir in primele sase luni din 2015. Compania de armament are contracte pana in 2018

UM Cugir, compania din Alba producatoare de armamanet si munitie, se afla in top societati de stat cu datorii mari la buget, in conditiile in care autoritatile au anuntat dezvoltari de productie si solutii de restructurare. Compania de stat a avut un profit de circa 18,5 milioane de lei in primele sase luni din 2015, adica circa 4 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Aproape 157.000 de autoturisme aduse la mana a doua au fost inmatriculate in Romania in primele opt luni. Volkswagen si Opel domina topul

Inmatricularile de autoturisme second-hand au inregistrat, in Romania, o crestere de 12,67%, in primele opt luni ale anului in curs, pana la 156. 885 unitati, comparativ cu aceeasi perioada din 2014, cand numarul acestora s-a situat la 139. 244 de unitati, potrivit statisticii Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV), citate de Agerpres. ro.

Omniasig a platit despagubiri de 5,5 milioane euro dupa prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol, in decembrie 2014

Omniasig a achitat despagubiri totale de 5,5 milioane euro pentru inlocuirea aeronavei distruse in accidentul aviatic produs pe 15 decembrie 2014, pe lacul Siutghiol, potrivit unui comunicat al companiei. Suma include.

Omniasig VIG, despagubiri de 5,5 milioane euro pentru inlocuirea elicopterului probusit in lacul Siutghiol

Omniasig Vienna Insurance Group a achitat 5,5 milioane euro pentru inlocuirea aeronavei distruse in accidentul aviatic produs, pe 15 decembrie 2014, pe lacul Siutghiol din judetul Constanta, suma incluzand si toate despagubirile datorate urmasilor legali ai membrilor echipajului, informeaza compania prin intermediul unui comunicat remis redactiei.

Epson Romania a lansat 11 noi modele de proiectoare, pe o piata totala de 10 milioane euro

Epson a lansat in Romania 11 modele de proiectoare, destinate atat folosirii la birou, cat si pentru divertismentul de acasa, preturile modelelor fiind cuprinse intre 1. 400 si 3. 600 lei. Valorea pietei de videoproiectoare a fost in 2014 de 10 milioane euro, iar Epson estimeaza ca are o cota de 27%. La nivel mondial Epson este cunoscuta pentru imprimante si proiectoare, insa mai nou vinde senzori, smartwatch-uri si roboti sector in care vrea sa-si creasca masiv vanzarile in urmatorii 10 ani).

Primaria Sectorului 3 anvelopeaza 100 de blocuri cu aproape 30 milioane euro

Primaria Sectorului 3 din Bucuresti a atribuit un numar de cinci contracte pentru reabilitarea termica a 103 blocuri, valoarea lucrarilor fiind de 124 milioane de lei 28,1 milioane euro), potrivit datelor publicate pe SEAP.

Contract de aproape 14 milioane de euro atribuit de Ministerul Sanatatii: O asociere condusa de HP, avand printre subcontractanti pe SIVECO, va face un sistem IT de telemedicina in zonele rurale fara acces la servicii medicale

Asocierea formata din Hewlett-Packard Romania, Provus Service Provider, ST Romania, avand ca subcontractanti pe Siveco Romania, Quantrio Consulting si Avangarde Medical, va implementa in urmatoarele sase luni un sistem informatic de telemedicina pentru zonele rurale care nu au acces la servicii specializate de ingrijire medicala. Contractul, in valoare de aproape 14 milioane euro, finantat din fonduri UE nerambursabile si fonduri bugetare, a fost castigat in urma unei licitatii deschise organizate de Ministerul Sanatatii, fiind atribuit in data de 14 septembrie, conform datelor din Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Vezi in articol care sunt firmele care au mai depus oferte si cum va functiona sistemul.

Fermierii nostri vor primi peste 11 milioane euro de la CE

Fermierii din tara noastra vor beneficia de un sprijin de 11,1 milioane de euro de la Comisia Europeana CE), din totalul de 500 de milioane de euro - fondul aprobat de CE pentru sprijinirea fermierilor europeni.

Lichiditate de 2,77 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 12. 936 lei 2. 994 euro).

Globalworth vrea sa cumpere active imobiliare de 120 milioane euro

Globalworth Real Estate Investments, companie controlata de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, a semnat un memorandum de intelegere pentru achizitia unui portofoliu imobiliar format din 30 de active, precum si a altor doua constructii din tara noastra, pentru aproximativ 120 de milioane de euro, arata un raport emis ieri de compania de investitii imobiliare.

Perchezitii la firmele lui Abdullah Atas, intr-un dosar de evaziune fiscala de 1,5 milioane euro

Politistii fac perchezitii la firmele lui Abdullah Atas, acuzat de omor dupa ce a intrat cu masina in politistul Gheorghe Ionescu, urmand sa fie dus la audieri, impreuna cu alti administratori de firme cercetati pentru evaziune de 1,5 milioane de euro, potrivit surselor din Politie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )