Libnet.ro
UNICEF

11:45

Profit brut de 509 milioane lei pentru Hidroelectrica in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit brut de 509 milioane lei pentru Hidroelectrica in primul semestru

Hidroelectrica a raportat cel mai mare profit brut semestrial inregistrat vreodata de companie in primele sase luni ale acestui an, respectiv 509 milioane lei, mai mare cu 28 milioane lei decat profitul brut inregistrat de companie in perioada similara a anului trecut cand aceasta raportase tot un record al profitului de 481 milioane lei. continuă pe Ziarul Bursa

Hidroelectrica a obtinut un profit de 509 milioane lei in primele 6 luni

Hidroelectrica a raportat cel mai mare profit brut semestrial inregistrat vreodata de companie, respectiv 509 milioane lei, mai mare cu 28 milioane lei decat profitul brut inregistrat de companie in perioada similara a anului trecut cand compania raportase tot un record al profitului de 481 milioane lei, informeaza compania.

MT propune un buget de investitii de 59,3 milioane lei pentru Tarom

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM ar putea avea, pentru acest an, un buget pentru cheltuieli de investitii de 59,31 milioane lei, din care 37,675 milioane lei alocatii de la bugetul de stat, conform proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli al companiei afisat de Ministerul Transporturilor MT).

Hidroelectrica: profit brut de 509 mil. lei in S1, desi veniturile au scazut

Producatorul de electricitate Hidroelectrica, aflat in insolventa , a inregistrat in primul semestru un profit brut de 509 milioane lei, cu 5,8% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand profitul brut a fost de 481 milioane lei.

Profitul Hidroelectrica a crescut in primul semestru cu 6%, pana la 509 de milioane de lei, desi veniturile au scazut. Producatorul si-a redus costurile

Compania de stat Hidroelectrica, aflata in insolventa, a raportat in primul semestru un profit brut de 509 milioane lei, cu 5,8% mai mare fata de castigul de 481 milioane lei din primele sase luni din 2013, ca urmare a reducerii unor cheltuieli si remuneratii, desi veniturile au scazut.

Lichiditate de aproximativ 3,67 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 3,67 milioane lei 826. 658,41 euro).

Lichiditate de aproximativ 5 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 5 milioane lei 1,2 milioane euro).

Inspectorii Antifrauda au confiscat cereale de 1,5 milioane lei

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala DGAF) au confiscat circa 2. 000 de tone de cereale, aplicand amenzi in valoare de 1,552 milioane lei, in urma unor controale derulate in prima jumatate a lunii iulie, la nivel national, potrivit unui comunicat al institutiei.

CFR SA a vandut fier vechi de 14,3 milioane lei prin BRM

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a vandut 13. 421 tone de fier vechi, cu o valoare totala estimata de 14,3 milioane de lei, la licitatia publica organizata la Bursa Romana de Marfuri BRM), informeaza un comunicat remis astazi redactiei.

Ministerul Finantelor a imprumutat 45 milioane lei printr-o licitatie suplimentara cu scadenta in 2015

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat 45 de milioane de lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu maturitatea in octombrie 2015, in cadrul unei licitatii suplimentare destinata ofertelor necompetitive.

Ministerul Finantelor a atras 300 milioane lei prin obligatiuni pe trei ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras 300 de milioane de lei prin redeschiderea unei emisiuni cu maturitatea in octombrie 2015, la un randament in scadere fata de precedenta licitatie cu astfel de titluri, din decembrie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )