Libnet.ro
UNICEF

21:30

Profit de peste 50 de miliarde de dolari pentru Banca Elvetiei, anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit de peste 50 de miliarde de dolari pentru Banca Elvetiei, anul trecut

Banca Nationala a Elvetiei SNB) a realizat un profit de 48,9 miliarde de franci elvetieni 50,88 miliarde de dolari) in 2019 - dupa pierderile de 14,9 miliarde de franci din 2018 -, in baza castigurilor realizate de pe urma obligatiunilor si actiunilor straine pe care le-a cumparat pentru limitarea tendintei de apreciere a francului, dar si din detinerile in aur, care trec de 1. 000 de tone. continuă pe Ziarul Bursa

ANUL TRECUT: Banca Nationala a Elvetiei a raportat un profit de peste 50 de miliarde de dolari

Banca Nationala a Elvetiei SNB) a inregistrat, anul trecut, un profit anual de 48,9 miliarde de franci elvetieni 50,71 miliarde dolari), gratie castigurilor realizate de pe urma obligatiunilor si actiunilor straine pe care le-a cumparat, pentru a limita tendinta de apreciere a francului elvetian.

Un antreprenor american cu radacini romanesti a obtinut 50 milioane dolari pentru startup-ul sau de comert online

Platforma americana de comert online cu lenjerii de pat Brooklinen, fondata de un antreprenor cu radacini romanesti, a obtinut, luni o investitie de 50 de milioane de dolari din partea fondului Summit Partners.

Finantare de 2,2 miliarde de dolari pentru Waymo, divizia de masini fara sofer de la Google

Waymo, divizia de masini fara sofer a Alphabet Google), a anuntat ca a obtinut o runda de finantare prima din afara companiei) de 2,25 miliarde de dolari.

Apple va plati pana la 500 de milioane de dolari pentru solutionarea procesului iPhone-urilor lente

Apple va plati pana la 500 de milioane de dolari pentru solutionarea procesului iPhone-urilor lente, din Statele Unite, compania fiind acuzata ca a incetinit in mod voit unele modele de telefoane, pentru a determina proprietarii sa cumpere noi telefoane sau baterii, relateaza Reuters.

Campania de miliarde de dolari pentru realegerea lui Donald Trump: cum se duce un razboi informational

Campania de realegere a lui Trump, aflata sub conducerea lui Brad Parscale, cel considerat geniul digital care l-a adus pe presedintele american la Casa Alba in 2016, se anunta a fi cea mai puternica campanie de dezinformare din istoria SUA, relateaza The Atlantic.

650 milioane dolari pentru startup-uri IT europene, de la un fond rus care a mai investit in Yandex si Delivery Hero

Startup-urile IT din Europa, America de Nord, India si Asia de Sud-Est vor putea obtine finantari de la un nou fond de capital de risc, de 650 de milioane de dolari, lansat, marti, de o firma de investitii rusa, care a finantat, in trecut, companii de tehnologie ca Yandex si Delivery Hero, prezente si pe piata romaneasca.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )