Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profit record de 7,75 miliarde de dolari pentru Apple, in al doilea trimestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit record de 7,75 miliarde de dolari pentru Apple, in al doilea trimestru

Cresterea vanzarilor iPhone a propulsat profitul companiei Apple la un record 7,75 miliarde de dolari in al doilea trimestru al acestui an, cu 12% mai mult fata de 6,9 miliarde de dolari in aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Wall Street Journal. continuă pe Ziarul Bursa

Apple a avut profit de peste 7,5 miliarde dolari intr-un trimestru in care vanzarile iPhone au urcat, iar cele de iPad au scazut

Apple a avut profit net cu peste 10% mai mare si afaceri in crestere cu 6% trimestrul trecut cand iPhone a fost produsul vedeta, stimulat de vanzarile extrem de bune din China, Rusia, Brazilia si India. Pe de alta parte, vanzarile iPad au scazut, iar cativa indicatori financiari sunt sub cei asteptati de analisti. Toamna va fi esentiala pentru Aopple fiindca e asteptat noul iPhone, dar si ceasul inteligent.

Kia, in discutii sa investeasca 1,5 miliarde dolari in Mexic, noul El Dorado al industriei auto

Compania sud-coreeana Kia Motors este in discutie cu autoritatile mexicane pentru a deschide o uzina auto, dupa investitii de 1,5 miliarde dolari, scrie Reuters, Uzina va fi langa orasul Monterrey si va avea o capacitate anuala de 300. 000 de masini. Mexicul a atras investitii mari in industria auto datorita fortei de munca mai ieftina decat in SUA si datorita taxelor reduse in raport cu marele vecin de la nord.

Apple, un model al succesului. Profit de 7,7 miliarde de dolari doar in ultimul trimestru fiscal

Apple a dat publicitatii cifrele aferente trimestrului trei al anului fiscal in curs, raportand venituri de 37,4 miliarde de dolari si un profit net de 7,7 miliarde de dolari. Comparativ cu perioada similara a.

AbbVie preia Shire pe 54,8 miliarde dolari

Compania americana AbbVie Inc. , cu activitati in domeniul ingrijirii sanatatii, cumpara Shire Plc din Marea Britanie pe 32 de miliarde de lire sterline 54,8 miliarde de dolari).

Pierderi de 28 miliarde dolari la Bursa din Moscova

Indicele major al Bursei din Moscova, Micex, a scazut cu circa 4% de la finele lunii februarie cand a inceput tensionarea relatiilor ruso-ucrainene) pana in 21 iulie - a treia zi bursiera dupa prabusirea avionului MH17 pe teritoriul Ucrainei -, evolutie care a redus capitalizarea de pe piata locala cu aproape 28 de miliarde de dolari, conform cifrelor Bloomberg.

Divizia de carduri a General Electric vrea 3,25 miliarde dolari din IPO

Divizia de carduri de credit din cadrul grupului industrial american General Electric Co. , Synchrony Financial, asteapta sa obtina aproape 3,25 miliarde de dolari din oferta publica initiala IPO) pe care o pregateste.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )