Libnet.ro
UNICEF

16:00

Profit record pentru Bursa din Hong Kong

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit record pentru Bursa din Hong Kong

Hong Kong Exchanges and Clearing Ltd. HKEX - Bursa de Valori din Hong Kong) a raportat un profit net record pentru primele sase luni din 2018, pe fondul veniturilor in crestere si al noilor listari. Conform anuntului facut ieri de HKEX, profitul net interimar al operatorului de piata a fost de 5,04 miliarde de dolari Hong Kong 642,1 milioane de dolari americani) sau 4,07 dolari HK pe actiune, cu 44% mai mult fata de primul semestru din 2017. Acesta este cel mai mare castig semestrial inregistrat vreodata de bursa listata in 2000. Analistii bancii britanice HSBC anticipau un profit de 4,8 miliarde de dolari HK. continuă pe Ziarul Bursa

De ce tot mai multi oameni dorm la McDonald's n Hong Kong

In doar cinci ani s-a inregistrat o crestere de sase ori in randul asa-numitelor McRefugees din Hong Kong magazine McDonald's in care clientii pot dormi, potrivitCNN.

Prima companie de criptomonede listata pe bursa din Londra a strns 32 de milioane de dolari prin IPO

O firma de criptomonede din Marea Britanie a strans aproximativ 32,5 milioane de dolari printr-o oferta publica initiala IPO) la Bursa de Valori din Londra LSE).

VIDEO Prima coloana de masini cu romni din Diaspora, veniti n tara pentru mitingul din 10 august, ntmpinata n Vama Bors de cteva zeci de persoane. Vrem o tara ca afara, democratie reala

Prima coloana de masini cu romani din Diaspora, veniti in tara pentru mitingul din 10 august, a fost intampinata, miercuri seara, in Vama Bors de cateva zeci de persoane.

Salarii mai mari pentru angajatii din vanzari, HR, IT, productie si marketing

Angajatorii din Romania sunt dispusi sa aiba in vedere salarii cu pana la 15% mai mari pentru atragerea talentelor. Conform studiului Randstad HR Trends, Romania 2018, companiile se pregatesc in acest an sa le plateasca salarii mai mari angajatilor din.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Dezastru pentru soferii din Romania! Care e situatia in Bucuresti...

Mai multe state europene, printre care si tara noastra, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana CE), cauza fiind masinile diesel. Astfel, statele care nu au luat masuri clare pentru reducerea poluarii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )