Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profitul Intesa Sanpaolo a depasit estimarile in primul trimestru din 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profitul Intesa Sanpaolo a depasit estimarile in primul trimestru din 2019

Intesa Sanpaolo SpA, cea mai mare banca de retail din Italia, a raportat o scadere de 16% a profitului trimestrial net, dar peste estimarile analistilor, transmit ANSA si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Primul trimestru din 2019, cel mai bun din ultimii 10 ani pentru piata auto

Primul trimestru din 2019 a adus cresteri semnificative pe piata auto, atat pentru autoturismelor noi din Romania, cat si pentru cele rulate, potrivit unei analize Autovit. ro asupra datelor oferite de Directia Regim Permise de Conducere si.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019 Profitul Societe Generale a scazut cu 26%, dupa lansarea restructurarii

Grupul bancar francez Societe Generale, prezent si pe piata din Romania, a raportat vineri o scadere cu 26% a profitului net in primul trimestru, dupa ce rezultatele slabe din 2018 au determinat a treia mare banca franceza sa demareze un plan de restructurare, informeaza Reuters.

Profitul BMW a scazut cu 78% in primul trimestru din 2019

Profitul operational trimestrial al Bayerische Motoren Werke AG BMW) a scazut cu 78%, in pofida majorarii vanzarilor, deoarece grupul auto german a fost afectat de tensiunile comerciale globale, a cheltuit mai mult cu noile tehnologii si a pus deoparte 1,4 miliarde de euro 1,6 miliarde de dolari) pentru amenzi, transmit AP si Reuters.

PRIMUL TRIMESTRU 2019: Numarul firmelor cu capital strain nou infiintate a crescut cu 9,1%

Numarul firmelor cu capital strain nou infiintate a crescut, in primul trimestru din 2019, cu 9,1%, comparativ cu perioada similara a anului anterior, la 1. 496 de unitati, conform datelor centralizate de Oficiul National al Registrului Comertului ONRC).

UPC Romania a inregistrat un avans de 4,2% al veniturilor nete in primul trimestru

UPC Romania, parte a grupului de comunicatii Liberty Global, a anuntat, astazi, ca a inregistrat un avans de 4,2% al veniturilor nete in primul trimestru, la 168,8 milioane lei 35,5 milioane euro).

Ce modele de masini au cautat romanii in primul trimestru si cum a mers piata auto

Intre ianuarie si martie piata masinilor noi a avut cel mai bun trimestru din ultimii 10 ani, la fel fiind cazul si pentru tranzactiile cu masini second-hand pe plan intern, arata o analiza Autovit. ro. Martie a fost cea mai buna luna pe platforma Autovit. ro, iar Volkswagen, BMW si Audi au fost marcile cu cele mai multe anunturi postate. Cele mai cautate modele de masini au fost Passat si Golf de la Volkswagen si Audi A4.

Traficul aerian pe cele doua aeroporturi ale Capitalei a atins aproape 3 milioane pasageri in primul trimestru

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, care administreaza cele doua aeroporturi ale Capitalei, a inregistrat, in primul trimestru al anului, pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti-Baneasa Aurel Vlaicu, un trafic aerian de 2,99 milioane pasageri si 32. 098 miscari de aeronave aterizari si decolari).

IN URMA CRESTERII CHELTUIELILOR MAI RAPID DECAT VENITURILE Electroaparataj - profit de numai 2.500 lei, in primul trimestru

Electroaparataj Targoviste ELJ), producator de aparate electrice controlat de fondul de Broadhurst Investments a obtinut, dupa primele trei luni ale anului curent, un profit net de doar 2. 552 de lei, cu mult sub cel raportat pentru aceeasi perioada a anului trecut, de 186. 766 lei, ca urmare a cresterii cheltuielilor intr-un ritm mai accelerat decat cel al veniturilor, reiese din raportul emitentului publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Business report: Produsele care vor disparea de pe piata din 2021 daca nu limiteaza acizii trans; Minusuri mari la cheltuielile facute de guvern in economie in primul trimestru; Cum arata astazi cea mai bogata mina de aur din Hunedoara

Banca Transilvania si Victoriabank au acordat primul credit sindicalizat transfrontalier Romania. Banca Transilvania si Victoriabank au anuntat, marti, ca au. Luna de foc la Transporturi: in mai se depun oferte la licitatii de 1,5 miliarde euro pentru Autostrada Sibiu Pitesti, A3, Metroul de Otopeni. Luna mai se anunta a fi una.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )