Libnet.ro
UNICEF

10:30

Profitul net al BRD a crescut cu 26%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profitul net al BRD a crescut cu 26%

Profitul net al Grupului BRD a crescut cu 26% in primul trimestru, la 414 milioane lei, fata de perioada similara a anului trecut, pe fondul generarii solide de venituri, cheltuielilor operationale cvasi stabile si costului de risc pozitiv, a anuntat vineri grupul bancar. continuă pe Ziarul Bursa

Profitul net al BRD a crescut cu 26%

Profitul net al Grupului BRD a crescut cu 26% in primul trimestru, la 414 milioane lei, fata de perioada similara a anului trecut, pe fondul generarii solide de venituri, cheltuielilor operationale cvasi stabile si costului de risc pozitiv, a anuntat vineri grupul bancar.

BRD a facut un profit net de 392 milioane de lei (la nivelul bancii) n primul trimestru de 392 milioane lei

Profitul net al Grupului BRD a fost in primul trimestru din acest an de 414 milioane lei, iar profitul net la nivelul bancii, de 392 milioane lei, potrivit unui comunicat remis vineri Bursei de Valori. Venitul net bancar al Grupului a atins 724 milioane RON in trimestrul I 2018, mai mare cu +11,4% in comparatie cu trimestrul I 2017, sustinut de cresterea veniturilor nete din dobanzi, volume mai mari, cheltuieli operationale stabile si costul riscului pozitiv, se mai arata in comunicat.

Profitul net al OMV Petrom a crescut cu 38% in primul trimestru, la 854 milioane lei

OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, a raportat in primul trimestru al anului un profit net de 854 milioane lei, cu 38% mai mare fata de perioada similara a anului trecut, cand s-a cifrat la 619 milioane lei, potrivit rezultatelor transmise joi de companie.

Profitul net al OMV Petrom in crestere

OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, a raportat, in primul trimestru al anului, un profit net de 854 milioane lei, cu 38% mai mare fata de perioada similara a anului trecut, cand s-a cifrat la 619 milioane lei, potrivit rezultatelor transmise, astazi, de companie, informeaza News. ro.

OMV Petrom - profit in crestere cu 38%, in primul trimestru

Compania va realiza investitii in valoare de 3,7 miliarde de lei, in acest an, circa 75% din aceasta suma fiind dedicata proiectelor din Upstream OMV Petrom SNP) a inregistrat, in primul trimestru al acestui an, un profit net consolidat de 854 milioane de lei, in crestere cu 38% fata de cel obtinut in aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce rezultatul din exploatare, excluzand elementele speciale, a crescut cu 25%, pana la 958 milioane de lei, se arata in raportul companiei publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

BCR a realizat un profit net de 54,3 milioane de euro in primul trimestru al anului

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut un profit net de 252,7 milioane de lei 54,3 milioane de euro), in primul trimestru al acestui an, potrivit datelor publicate astazi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3223 seconds )