Libnet.ro
UNICEF

22:45

Profitul net al OTP Bank in Romania a crescut de peste doua ori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profitul net al OTP Bank in Romania a crescut de peste doua ori

Profitul net al OTP Bank in Romania a crescut cu 112% in primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 1,3 miliarde de forinti 4,2 milioane euro), sustinute de avansul veniturilor si reducerea cheltuielilor operationale, potrivit datelor publicate vineri de institutia financiara din Ungaria. continuă pe Ziarul Bursa

Profitul net al Nuclearelectrica a crescut cu aproape 26% in primul trimestru

Profitul net al producatorului de energie Nuclearelectrica SNN) a fost, in primul trimestru din 2017, de 84,05 milioane lei, in crestere cu 25,7% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profitul net al TMK-Antrom a crescut cu 6,97%

Profitul net al societatii TMK-Antrom ART), companie specializata in productia de tevi din otel fara sudura, a crescut cu 6,97%,in primul trimestru al acestui an, la valoarea de 7. 039 lei, comparativ cu perioada similara a anului precedent, potrivit unui comunicat de presa al companiei trimis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profitul net al Aerostar a scazut cu 3,37% in primul trimestru

Profitul net al Aerostar ARS), companie ce se ocupa cu fabricarea de avioane, a scazut cu 3,37% in primul trimestru al acestui an, la valoarea de 11. 065 lei, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent cand profitul era de 16. 693 lei, potrivit unui comunicat de presa al companiei trimis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profitul net al SIF Oltenia a scazut cu aproape 83%

Profitul net al SIF Oltenia SIF) in primele trei luni din 2017 a fost de 1,53 milioane de lei, in scadere cu 82,47% fata de profitul obtinut in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profitul net neauditat al FP a fost de 293,0 milioane lei

Fondul Proprietatea FP) a avut un profit net neauditat de 293,0 milioane lei in primul trimestru al anului, comparativ cu o pierdere neta neauditata de 585,6 milioane lei aferenta primului trimestru al anului trecut, potrivit unui comunicat de presa al societatii trimis Redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )