Libnet.ro
UNICEF

14:45

Profitul OMV Petrom a crescut cu peste 50% in primul semestru, in parte datorita majorarii preturilor la produse petroliere

Adevărul Adevărul,
Profitul OMV Petrom a crescut cu peste 50% in primul semestru, in parte datorita majorarii preturilor la produse petroliere

OMV Petrom simbol bursier SNP) a realizat in primul semestru al anului un profit net de 1,975 miliarde lei, in crestere cu 53% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit raportului transmis miercuri Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Adevărul

Profitul OMV Petrom urca cu 53%, in primul semestru

Pentru 2019, compania estimeaza investitii totale de patru miliarde de lei, circa 75% din aceasta suma fiind directionata catre segmentul Upstream * Mediul legislativ actual nu ofera premisele necesare pentru o decizie de investitie in valoare de cateva miliarde de dolari, in proiectul Neptun Deep, mentioneaza OMV Petrom .

CU VANZARI DE 11,32 MILIARDE DE LEI Profitul OMV Petrom urca cu 53%, in primul semestru

Pentru 2019, compania estimeaza investitii totale de patru miliarde de lei, circa 75% din aceasta suma fiind directionata catre segmentul Upstream * Mediul legislativ actual nu ofera premisele necesare pentru o decizie de investitie in valoare de cateva miliarde de dolari, in proiectul Neptun Deep, mentioneaza OMV Petrom.

Profitul net al OMV Petrom, crestere semnificativa: Aproape 2 miliarde lei in primul semestru

Profitul net al OMV Petrom a fost in primul semestru de 1,98 miliarde lei, cu 53% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor raportate de companie. Investitiile s-au ridicat la 1,7 miliarde de lei. OMV Petrom spune ca au fost evolutii favorabile ale rezultatelor din exploatare.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2019, IN CIUDA SANCTIUNILOR SUA Veniturile Huawei Technologies au crescut cu 23%

Huawei Technologies a anuntat, ieri, ca in primul semestru din 2019, veniturile sale au crescut cu 23,2%, mai rapid decat avansul de 15% inregistrat in perioada similara din 2018, chiar daca in mai, gigantul chinez de telecomunicatii a fost pus pe lista firmelor considerate riscante de catre Washington, transmit Reuters si Xinhua, potrivit Agerpres.

Grup Servicii Petroliere a semnat un contract cu OMV Petrom pentru asigurarea serviciilor integrate offshore (FOTO, VIDEO)

OMV Petrom si-a prezentat miercuri bilantul pentru prima jumatate a anului 2019. Cu aceasta ocazie s-a prezentat faptul ca GSP Offshore si OMV Petrom au semnat un contract-cadru pentru asigurarea serviciilor.

OMV Petrom estimeaza investitii de 4 miliarde de lei pentru 2019

OMV Petrom estimeaza investitii de 4 miliarde de lei pentru intregul an 2019, 75% urmand sa mearga catre segmentul de exploatare si productie Upstream, in conditiile in care, dupa primele sase luni compania a raportat investitii de 1,7 miliarde de lei,.

OMV Petrom isi propune sa utilizeze energie solara in statiile de carburanti

OMV Petrom, cel mai mare operator de benzinarii pe piata din Romania, a initiat anul trecut un proiect ce a avut ca scop utilizarea energiei solare in statiile de distributie carburanti, astfel ca a instalat in cateva benzinarii din tara panouri fotovoltaice cu o capacitate totala de 27 KW.

Provizionul constituit de BCR BpL a trimis BCR pe pierdere. Banca a inregistrat o pierdere neta de 20,8 milioane lei in primul semestru din 2019

Constituirea unui provizion initial de 230 de milioane de euro,revizuit apoi la 150,8 mil. euro) de catre BCR Banca pentru Locuinte ca urmare a unei decizii a inaltei Curti de Justitie a afectat serios rezultatele financiare pe primele 6 luni ale BCR, se arata in comunicatul transmis miercuri de reprezentantii institutiei financiare. BCR a inregistrat o pierdere neta de 20,8 milioane RON 4,4 milioane EUR) in primul semestru din 2019 ca urmare a constituirii unui provizion exceptional legat de activitatea BCR Banca pentru Locuinte, in pofida rezultatului operational solid, a costurilor scazute de risc si a performantelor ridicate pe toate liniile de business, spune comunicatul.

Peste 50 de morti, in urma unei revolte dintr-o inchisoare braziliana. 16 persoane au fost decapitate

Peste 50 de oameni au murit intr-o revolta dintr-o inchisoare braziliana, in care au fost implicate doua bande rivale si care a durat cinci ore, potrivit oficialilor, informeaza BBC News.

DATORITA RELUARII ACTIVITATII REACTOARELOR DIN BELGIA: Profitul Engie a crescut in primul semestru

Profitul grupului energetic francez Engie SA s-a redresat in trimestrul doi din 2019, dupa rezultatele slabe din primele trei luni ale acestui an, datorita reluarii activitatii tuturor reactoarelor sale din Belgia si a imbunatatirii solutiilor pentru clienti, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )