Libnet.ro
UNICEF

13:45

Profitul Transgaz a scazut cu 30%, n primul semestru

Hotnews Hotnews,
 Profitul Transgaz a scazut cu 30%, n primul semestru

Transgaz a inregistrat un profit net in scadere cu 30%, in primul semestru din acest an, in raport cu perioada similara din 2017, la 279,6 milioane lei, reiese dintr-un raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). Totusi, compania precizeaza ca cifra este mai mare cu 105% fata de cea programata. continuă pe Hotnews

Profitul Alro coboara cu 17%, in primul semestru

Producatorul de aluminiu Alro Slatina ALR) a inregistrat, la nivel de grup, in primul semestru al acestui an, o cifra de afaceri de 1,56 miliarde de lei, in crestere cu 13% fata de cea obtinuta in aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce profitul net a scazut cu 17,5%, pana la 154,15 de milioane de lei, ca urmare a deprecierii leului si a cresterii costurilor cu materiile prime, a informat emitentul la finalul saptamanii trecute, printr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Electrica, profit net in crestere

Grupul Electrica a obtinut in primul semestru din acest an un profit net consolidat de 210 milioane lei, ceea ce reprezinta o crestere cu 201,5 milioane lei fata de prima parte a anului trecut, cand a raportat un proifit net de 8 milioane lei, si o realizare de 83% din profitul net consolidat bugetat pentru anul 2018, potrivit rezultatelor transmise astazi.

Profitul Carbochim a crescut cu 310% in primul semestru

Producatorul de materiale abrazive Carbochim SA din Cluj-Napoca a inregistrat o cifra de afaceri neta de 18,01 milioane de lei in prima jumatate a acestui an, mai mare cu 11,8% fata de perioada similara din 2017, cand a atins 16,11 milioane lei, potrivit anuntului facut de companie la finele saptamanii trecute.

Champions League: Marti se vor stabili echipele calificate n play-off - Dinamo Kiev vs Slavia Praga (19:30), primul meci al zilei

Marti se vor disputa toate cele zece partide din mansa a doua a turului trei preliminar al Champions League. Primul meci al zilei este programat de la ora 19:30 si le va avea protagoniste pe Dinamo Kiev si Slavia Praga, echipa la care evolueaza romanul Alexandru Baluta. Cele doua formatii au terminat la egalitate in tur, scor 1-1, pe Eden Arena din Praga.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )