Libnet.ro
UNICEF

16:45

Profitul Volkswagen, pe acceleratie: a crescut cu 19% in primul trimestru, la 2,9 mld. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Profitul Volkswagen, pe acceleratie: a crescut cu 19% in primul trimestru, la 2,9 mld. euro

Profitul dupa taxe al Volkswagen, cel mai mare producator auto din Europa, a crescut cu 19% in primul trimestru, la 2,9 miliarde euro, de la 2,5 miliarde euro in urma cu un an, datorita cursului valutar favorabil, a gamei de modele si a revenirii la. continuă pe Wall-Street Ro

Profitul Daimler aproape s-a dublat in primul trimestru, la circa 2 MLD. euro

Profitul net al grupului german Daimler aproape s-a dublat in primul trimestru, la 1,96 miliarde de euro, depasind estimarile analistilor, de 1,61 miliarde de euro, datorita lansarilor de noi modele si vanzarilor mari ale diviziei Mercedes-Benz,.

Profitul Daimler s-a dublat in primul trimestru

Grupul auto german Daimler a anuntat ieri rezultate peste asteptari pentru primele trei luni ale acestui an gratie lansarii de noi modele si vanzarilor record de automobile Mercedes-Benz, transmite AFP, citat de Agerpres.

UPDATE Pro TV: Niciuna dintre statiile din portofoliul Pro TV nu e de vanzare. CME in Romania - venituri de 22,3 milioane de dolari din publicitate TV si de 10,3 milioane de la cablisti, in primul trimestru / Piata locala de publicitate TV a crescut cu 7

Central European Media Enterprises CME), compania-mama a Pro TV, estimeaza ca piata romaneasca de publicitate TV a crescut cu 7% in primele trei luni ale anului in curs, comparativ cu ianuarie-martie 2014. Potrivit unui raport ce a insotit rezultatele financiare anuntate azi de CME, Pro TV a inregistrat, in primul trimestru, venituri din publicitate TV de 22,3 milioane de dolari si venituri din tarife aplicate cablistilor de 8,9 milioane de dolari. In acelasi document, compania ofera si detalii despre investigatiile intreprinse de ANAF si procurori pe seama operatiunilor din Romania. UPDATE Oficiali Pro TV, pentru HotNews. ro: Compania CME este dedicata activitatii sale principale, televiziunea. Niciuna dintre statiile din portofoliul PRO TV nu este de vanzare.

Excedentul bugetar urca la 0,7% din PIB dupa primul trimestru

Bugetul general consolidat a incheiat primul trimestru al anului 2015 cu un excedent in crestere semnificativa, la 4,9 miliarde lei, respectiv 0,7% din PIB, fata de un surplus de 2,3 miliarde de lei, respectiv 0,33% din PIB, in primele doua luni ale anului, potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor Publice.

Veniturile Orange Romania au crescut cu 6,4% in primul trimestru, la 221 milioane euro

Veniturile Orange Romania au crescut cu 6,4% in primele trei luni ale anului, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 221 milioane de euro, daca este exclus impactul masurilor de reglementare, dupa un avans de 4,5% inregistrat in ultimul trimestru al anului 2014.

Vanzarile de electrocasnice Miele in Romania au crescut cu 82% in primul trimestru

Producatorul de echipamente electrocasnice premium Miele a inregistrat o crestere de 82% a vanzarilor pe piata din Romania in primul trimestru, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat compania, care se astepta la mentinerea trendului de crestere pe parcursul intregului an.

Veniturile companiei-mama a Pro TV in Romania au scazut in primul trimestru. Rezultatele CME la nivel de grup, influentate de fluctuatiile valutare: venituri nete de 126 milioane de dolari, in scadere de la 140 de milioane

Operatiunile din Romania ale CME, compania-mama a Pro TV, au inregistrat in primul trimestru al acestui an venituri nete de 33,5 milioane de dolari, in scadere de la 36,8 milioane de dolari in ianuarie-martie 2014, in timp ce profitul operational inainte de depreciere si amortizare OIBDA) a scazut de la 4,3 milioane la 3,3 milioane in primele trei luni din 2015, potrivit rezultatelor financiare anuntate azi. Sub influenta schimbarilor de curs valutar, CME a inregistrat, la nivel de grup, o scadere a veniturilor de la 140,7 milioane de dolari in urma cu un an la 126,1 milioane in primele trei luni din 2015, compania declarand, insa, o crestere reala de 9,1%. CME nu a luat in considerare, in calculul OIBDA, costuri de 18,2 milioane de dolari inregistrate in primul trimestru in legatura cu un control fiscal efectuat la Pro TV si care este, inca, in desfasurare.

Vanzarile de electrocasnice Miele in Romania au crescut cu 82% in primul trimestru

Producatorul de echipamente electrocasnice premium Miele a inregistrat o crestere de 82% a vanzarilor pe piata din Romania in primul trimestru, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat compania, care se astepta la mentinerea trendului.

HTC a avut venituri mai mari cu 25%, in primul trimestru

HTC a inregistrat in primul trimestru venituri in crestere cu 25% comparativ cu perioada similara din 2014, de 41,5 miliarde de dolari taiwanezi 1,35 miliarde de dolari), iar veniturile per actiune au inregistrat, de asemenea, o crestere fata de primul trimestru al anului fiscal trecut, pana la 0,43 de dolari taiwanezi 0,014 dolari).

Piata de leasing operational a depasit 50.000 autovehicule administrate in primul trimestru din 2015, o crestere de 16%

Piata de leasing operational a depasit nivelul de 50. 000 de autovehicule aflate in administrare la finalul primului trimestru din 2015, ceea ce inseamna o crestere de 16% fata de primul trimestru al anului trecut. Totodata, in perioada ianuarie-martie, au fost inmatriculate peste 2. 500 de autovehicule de catre companiile de leasing operational, adica 15% din totalul inmatricularilor noi, ceea ce reprezinta o crestere cu 8,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat Asociatia Societatilor de Leasing Operational ASLO) din Romania.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )