Libnet.ro
UNICEF

22:45

PROGNOZA METEO 27 IULIE. Vremea va deveni instabila

Antena3 Antena3,
PROGNOZA METEO 27 IULIE. Vremea va deveni instabila

Vremea va deveni instabila in jumatatea nord-vestica a tarii, unde dupa-amiaza si noaptea vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice, intensificari de. continuă pe Antena3

PROGNOZA METEO 26 IULIE. Vremea va fi calduroasa local

Vremea va fi calduroasa local in vest si sud, in timp ce, in restul teritoriului valorile diurne se vor situa in jurul celor normale. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar.

PROGNOZA METEO 25 IULIE. Vremea se incalzeste usor in cea mai mare parte a tarii

Vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii, iar in vest si sud va deveni local calduroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza in jumatatea.

PROGNOZA METEO 24 IULIE. Cerul va fi variabil, in timp ce valorile termice se vor situa in jurul celor normale

Miercuri, 24 iulie, valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta data. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 31 de grade, cu cele mai ridicate valori in vestul Olteniei, ia.

HOROSCOP DRAGOSTE 27 IULIE. Sagetatorii au dispute cu partenerii, Varsatorii trebuie sa fie atenti la problemele din cuplu

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 27 iulie 2019. Luna intra in Gemeni si contribuie la o mai buna comunicare. Mai mult, Luna face.

HOROSCOP 27 IULIE. Fecioarele se afla sub presiune, Scorpionii scapa de obstacole

Iata horoscopul zilei de azi, SAMBATA 27 iulie 2019. Luna intra in Gemeni si contribuie la o mai buna comunicare. Mai mult, Luna face sextil cu Soarele, aflat in Leu, si cu Chiron, aflat in.

Superstitii la sarbatoarea Sfantului Sfantul Pantelimon, doctorul fara de arginti. Ce patesti daca muncesti pe 27 iulie si cum alungi ceasurile rele

Credinciosii ortodocsi il sarbatoresc la data de 27 iulie pe Sfantul Pantelimon, fiind unul dintre cei mai dragi mucenici la care romanii se roaga atunci cand sunt in suferinta. El si-a castigat renumele de doctorul fara de arginti, dupa ce a facut minuni, vindecand numerosi bolnavi, iar pentru binefacerile sale nu cerea nimanui sa-l plateasca.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 27 iulie. Gemenii sunt protejati, Berbecii se vindeca

Iata pentru SAMBATA 27 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

CALENDAR ORTODOX 27 IULIE. Este sarbatoare cu cruce rosie pentru crestinii ortodocsi

Sfantul Mucenic Pantelimon s-a nascut in anul 284 in orasul Nicomidia. A trait in timpul imparatului Maximian 286-305). La nastere a primit numele de Pantoleon, care inseamna cel in toate.

Prognoza meteo joi, 25 iulie. Vremea revine la normalul perioadei

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza pentru ziua de vineri, 25 iulie. Meteorologii au indicat o vreme instabila, alaturi de precipitatii. Care sunt maximele indicate? Prognoza meteo joi, 25 iulie. Vremea in toata tara Meteorologii indica o vreme instabila, dar mercurul din termemotre incepe sa arate ca normalul perioadei. Temperaturile medii .

Prognoza meteo vineri, 26 iulie. Vremea va fi calduroasa

Conform prognozei meteo emise de ANM, vineri, 26 iulie, se anunta o vreme calduroasa local, dar si ploi cu caracter torential in unele zone. Prognoza meteo vineri, 26 iulie Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza pentru ziua de vineri, 26 iulie. Specialistii meteo anunta o vreme calduroasa local, in vest si sud, in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )