Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prognoza meteo, 31 iulie. Vreme calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo, 31 iulie. Vreme calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii, caniculara dupa-amiaza local in vest si izolat in centru si sud-vest, unde si indicele temperatura-umezeala va atinge si depasi. continuă pe Antena3

Prognoza meteo: un val de caldura excesiva loveste Romania. Ce temperaturi se anunta, cand revin furtunile

Un nou val de caldura excesiva loveste Romania. Meteorologii anunta temperaturi ridicate in aceasta saptamana in cea mai mare parte a tarii, caniculara dupa-amiaza in regiunile vestice si izolat in cele sud-vestice si centrale, iar disconfortul termic se va accentua.

VIDEO Incendiu la cea mai mare rafinarie din Europa

Un incendiu a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica in rafinaria Shell din Rotterdam, din Olanda, cea mai mare mare din Europa, ceea ce a dus la oprirea partiala a instalatiei, relateaza AFP.

Incendiu la cea mai mare rafinarie din Europa VIDEO

Un incendiu a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica in rafinaria Shell din Rotterdam, din Olanda, cea mai mare mare din Europa, ceea ce a dus la oprirea partiala a instalatiei, relateaza AFP.

Locul unde Transalpina ajunge la cea mai mare inaltime, de 2.145 de metri, a fost marcat

Locul in care Transalpina atinge cea mai inalta inaltime, 2. 145 de metri, in pasul Urdele, a fost marcat, ieri, printr-o pancarta.

INS sustine ca in luna iulie s-a inregistrat cea mai scazuta rata a somajului din ultimii 23 de ani. in zona euro, numarul somerilor a atins cel mai scazut nivel incepand din 2009

Rata somajului a scazut, in iunie, cu 0,1 puncte fata de cea inregistrata in luna precedenta 5,4%), arata datele Institutului National de Statistica. in ceea ce priveste rata somajului la barbati, aceasta a fost cu 1,5 puncte procentuale mai mare decat la femei.

Toma Arnautoiu, liderul gruparii care a organizat cea mai puternica si cea mai lunga rezistenta anticomunista din Europa

Toma Arnautoiu a fost liderul grupului de rezistenta anti-comunista armata de la Nucsoara, format in 1949 impreuna cu colonelul Gheorghe Arsenescu. Grupul a fost sprijinit activ de mai multe persoane. Multi dintre ei au fost arestati si torturati de autoritatile comuniste. Arnautoiu a fost executat in noaptea de 18 spre 19 iulie 1959, la penitenciarul Jilava. Gruparea a organizat cea mai puternica si lunga rezistenta anticomunista din Europa.

Sedinta ordinara la Consiliul Judetean pe 31 iulie. Rectificarea bugetului, pe ordinea de zi

Consilierii judeteni sunt convocati in sedinta ordinara, luni, 31 Iulie, ora 12. 00, avand pe ordinea de zi 13 proiecte de hotarare, printre care si rectificarea bugetului propriu al judetului Calarasi pe anul 2017.

Ajutor pentru fermieri. APIA primeste pana pe 31 iulie cereri pentru motorina utilizata in agricultura

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) Centrul Judetean Calarasi a anuntat ca pana la 31 iulie inclusiv se depun cererile de plata a ajutorului pentru cantitatile de motorina achizitionate si utilizate in agricultura, aferente perioadei aprilie iunie 2017 trim. II al anului 2017).

Cea mai noua Clinica de Hematologie din Romania se construieste la Cluj. Ministrul Sanatatii, prezent la inceperea lucrarilor

Cea mai noua Clinica de Hematologie se construieste la Cluj cu circa 4 milioane de euro, bani ai Ministerului Sanatatii. Ministrul de resort, Florian Bodog, a participat, vineri dupa-amiaza, 28 iulie, la inceperea lucrarilor de constructie a clinicii, unde se vor putea realiza transplanturi de maduva.

Printesa Diana, despre mariajul si viata sexuala cu Printul Charles, intr-o serie de inregistrari in premiera: Ziua nuntii a fost cea mai urata din viata mea

Printesa Diana descrie ziua in care s-a casatorit drept cea mai urata din viata ei si vorbeste deschis despre viata sexuala cu printul Charles, totul intr-o controversata serie de filmari ce urmeaza a fi facute publice pentru prima data in preajma zilei de 31 august, cand se implinesc doua decenii de la tragicul accident auto in care si-a pierdut viata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,327 seconds )