Libnet.ro
UNICEF

22:00

Prognoza meteo ANM pana joi, 10 septembrie 2020. Cum va fi vremea

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo ANM pana joi, 10 septembrie 2020. Cum va fi vremea

Vremea se va mentine predominant frumoasa in zilele urmatoare. Vantul va sufla slab si moderat. Prognoza meteo pana joi, 10 septembrie 2020. continuă pe Antena3

Loto 6 din 49 LIVE. Numere extrase, joi, 3 septembrie 2020

Loteria Romana pregateste azi, 3 septembrie, noi extrageri loto. Asadar, vor avea loc noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de duminica, 30 august, Loteria Romana a acordat peste 16. 600 de castiguri in valoare totala de peste 925. 500 de lei. Rezultate loto azi Loto .

Horoscop zilnic - joi, 3 septembrie 2020. Nativii din zodia Balanta vor avea parte de ceva deosebit in viata lor

Mare atentie nativilor din zodia Balanta. Vi se va intampla ceva mare, bun, neasteptat. Horoscop zilnic - joi, 3septembrie 2020, pentru fiecare zodie Berbec Cariera Aveti ocazia sa.

Prognoza meteo, azi, 03 septembrie 2020. Sunt asteptate averse si descarcari electrice

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru joi, 03 septembrie 2020. Astfel, astazi vor fi averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice,.

Coronavirus in Romania, 3 septembrie 2020. 1.365 de cazuri noi de infectare cu coronavirus

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat joi, 3 septembrie 2020, 1. 365 de cazuri noi de infectare cu coronavirus.

Alerta meteo ANM. Cum va fi vremea pe 5 si 6 septembrie

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Cum va fi vremea in acest weekend si care sunt conditiile meteo care se vor arata in toata tara? Alerta meteo ANM: Vremea pentru 5 si 6 septembrie Specialistii au emis o noua alerta, anume un cod galben care este valabil pana la .

Prognoza meteo, azi, 04 septembrie 2020. Cod galben de furtuni si grindina in 15 judete din tara

Meteorologii de la ANM au anuntat vreme instabila in cursul zilein de astazi, 4 septembrie 2020. Mai mult decat atat, acestia au emis doua coduri, unul galben si unul portocaliu, pentru instabilitate.

Prognoza meteo, azi, 05 septembrie 2020. Cerul va fi variabil, iar temperaturile vore creste pe tot parcursul zilei

In cursul zilei de sambata, 5 septembrie 2020, meteorologii anunta vremea cer temporar noros in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile vor scadea fata de prima parte a saptamanii, in regiunile din.

Alerta meteo ANM: vin ploi torentiale, vijelii si grindina. Unde se va dezlantui urgia in Romania

Potrivit prognozei meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie, in unele zone ale tarii, in a doua parte a zilei, sunt anuntate ploi torentiale, vijelii si grindina. in prima parte a zilei, potrivit prognozei ANM, vremea va fi frumoasa. Alerta meteo ANM: se anunta ploi torentiale, vijelii si grindina. Unde se dezlantuie urgia in Romania Potrivit prognozei .

Alerta meteo ANM. Prapad in Romania: cat dureaza ploile

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua avertizare meteo. Cum va fi vremea in toata tara si cat vor dura ploile? Alerta meteo ANM: Cat vor dura ploile in Romania? Meteorologii anunta ca aproape jumatate din tara este sub Coduri de ploi torentiale. in cursul zilei de vineri va ploua toata .

Vremea luni 7 septembrie 2020. Cat de cald va fi in Romania

Prima luna de toamna pastreaza multe din caracteristicile sfarsitului de vara, vremea fiind, cel putin in primele doua decade, calduroasa. Valorile temperaturilor medii lunare inregistreaza o scadere destul de mica comparativ cu luna august. Vremea luni 7 septembrie 2020 Pentru ziua de 7 septembrie, ANM a anuntat ca vremea se va mentine in general frumoasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )