Libnet.ro
UNICEF

11:00

Prognoza meteo ANM pentru joi, 24 octombrie: nori josi si ceata

Playtech Playtech,
Prognoza meteo ANM pentru joi, 24 octombrie: nori josi si ceata

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru ziua de joi, 24 octombrie. Meteorologii au anuntat ca diminetile vor incepe tot pe fundal de nori josi si ceata, dar vreme frumoasa pe parcursul zilei. Prognoza meteo ANM, joi, 24 octombrie Expertii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au anuntat ca ziua de joi, 24 . continuă pe Playtech

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 23 octombrie: se anunta -2 grade C

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru miercuri, 23 octombrie. Meteorologii au anuntat nori josi, vreme frumoasa pe parcursul zilei, dar si zone izolate unde se anunta -2 grade Celsius. Prognoza meteo ANM, miercuri, 23 octombrie Expertii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au anuntat ca ziua de miercuri, 23 octombrie, va fi .

Prognoza meteo ANM pentru marti, 22 octombrie: gradele scad sub pragul inghetului

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru marti, 22 octombrie. Meteorologii au anuntat nori josi si grade care scad sub pragul inghetului. Prognoza meteo ANM, marti, 22 octombrie Expertii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au anuntat ca ziua de marti, 22 octombrie, va fi marcata de o diferenta uriasa intre maximele si .

Prognoza meteo ANM: Se strica vremea in toata tara! Temperaturile scad si reapar ploile

Prognoza meteo ANM. Vremea va ramane calda in aceasta saptamana, in majoritatea regiunilor, cu temperaturi medii diurne de 26 de grade Celsius, insa incepand cu data de 27 octombrie, valorile vor scadea.

Se strica vremea in aproape toata tara! Prognoza meteo pana sambata

Prognoza meteo pentru joi, 24 octombrie 2019. in estul Munteniei, Dobrogea si in zonele joase din Moldova, in cea mai mare parte a intervalului va fi ceata sau nebulozitate stratiforma si izolat.

Ce cred arhitectii despre amenajarea Falezei Dunarii la Galati. Ideile lor vor fi facute publice joi, 24 octombrie

Edilii orasului au anuntat ca s-a ajuns la etapa finala a concursului de solutii urbanistice lansat in urma cu cateva saptamani. Numerosi arhitecti au prezentat idei pentru modernizarea Falezei Dunarii si a Vaii Tiglina. Cel mai bune proiecte vor fi premiate.

Prognoza meteo. Frigul pune stapanire pe Romania. Zonele lovite de ninsori si ploi, in urmatoarele zile

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru zilele ce urmeaza. Din pacate pentru cei care mai voiau vreme calduroasa, frigul va pune stapanire pe numeroase zone din Romania. Prognoza meteo ANM. Frigul pune stapanire pe Romania Se anunta vreme rea! Frigul loveste Romania din plin, gradele se anunta a .

Prognoza meteo pentru saptamana 21 27 octombrie. Vremea trece de la o extrema la alta. Ploi puternice si temperaturi scazute

Urmeaza o perioada cu ploi si vreme schimbatoare, iar prognoza meteo pentru saptamana 21 27 octombrie este una a schimbarilor radicale, mai ales a celor de temperatura. Vor urma conditii meteo cu cateva extreme, din care nu lipsesc ploile puternice sau gradele mult mai scazut afisate de termometre. Prognoza meteo pentru saptamana 21 .

Vreme deosebit de calda. PROGNOZA METEO pana miercuri

Prognoza meteo pentru luni, 21 octombrie. Vremea va fi deosebit de calda pentru ultima decada a lunii octombrie in aproape toata tara. Cerul va fi mai mult senin, dar mai ales dimineata si noaptea, local.

Vremea va ramane deosebit de calda. Prognoza meteo pana vineri

Prognoza meteo pentru miercuri, 23 octombrie 2019. Vremea se va mentine in general frumoasa, iar dupa-amiaza si deosebit de calda, in majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineata si .

HOROSCOP 24 OCTOMBRIE. Ocazie rara pentru nativii unei zodii! Rezolva tot ce isi propun!

Horoscop 24 octombrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 24 octombrie Berbec iti concentrezi atentia asupra detaliilor si, astfel, reusesti sa rezolvi probleme care la prima vedere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )