Libnet.ro
UNICEF

21:30

Prognoza meteo: ce se anunta de Rusalii. Cat de cald se face, unde lovesc furtunile violente si ploile, de cand se raceste

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: ce se anunta de Rusalii. Cat de cald se face, unde lovesc furtunile violente si ploile, de cand se raceste

Nici in urmatoarele doua saptamani nu scapam de temperaturile oscilante si instabilitatea atmosferica. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a anuntat prognoza pana pe 3 iunie: vreme in general calda, dar si cu ploi sporadice, urmata de temperaturi scazute si precipitatii pe arii ceva mai extinse. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo pentru saptamana 20 - 27 mai. Vreme deosebit de capricioasa

Prognoza meteo pentru saptamana viitoare 20 - 27 maianunta ca vremea se schimba brusc. Meteorologii anunta ca ploile se mai restrang la inceputul saptamanii, temperaturile cresc usor, insa.

Prognoza meteo. Ce se intampla cu vremea in zilele urmatoare

Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile vestice si la munte, zone in care cu totul izolat mai pot fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.

Prognoza meteo in perioada 21-27 mai. Vremea se incalzeste usor. De cand scapam de ploi

Prognoza meteo in perioada 21-27 mai. Vremea se incalzeste usor, in timp ce averse si descarcari electrice vor fi prezente numai izolat. Prognoza meteo in perioada 21-27 mai. in tara: in.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Prognoza meteo. Regimul termic va continua sa fie oscilant pana pe data de 3 iunie, cu o prima saptamana caracterizata de o vreme in general calda, dar si cu ploi sporadice, in timp ce saptamana a doua.

Prognoza meteo: ploi torentiale peste Romania. De cand se incalzeste si unde se anunta grindina

Instabilitatea atmosferica va continua in urmatoarele zile, iar ploile, descarcarile electrice si grindina isi vor face aparitia in tot mai multe zone. Vremea va fi calda, dar vor exista usoare scaderi de temperatura din cauza ploilor aparute spontan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )