Libnet.ro
UNICEF

19:30

PROGNOZA METEO 4 AUGUST. Vremea va fi racoroasa cu innorari temporar accentuate

Antena3 Antena3,
PROGNOZA METEO 4 AUGUST. Vremea va fi racoroasa cu innorari temporar accentuate

Vremea va fi racoroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice mai ales in prima parte a intervalului. continuă pe Antena3

Prognoza meteo ANM, duminica, 4 august: Cum va fi vremea in tara

Specialistii de la ANM au emis doua atentionari cod galben de furtuni pentru weekend-ul 2- 4 august 2019. Cum va fi vremea duminica, in tara? Prognoza meteo ANM, duminica, 4 august 2019 Specialistii meteo de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis doua atentionari cod galben de furtuni pentru weekend-ul 2 4 august .

Prognoza meteo ANM, august 2019. Cum va fi vremea in tara in ultima luna din vara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru luna august. Specialistii au realizat primele estimari, in care sunt anuntate evolutia valorilor termice si a precipitatiilor in tara, in ultima luna din vara. Vremea in tara, perioada 29. 2019 in acest interval, valorile termice se vor situa in jurul celor specifice pentru aceasta .

Prognoza meteo ANM, weekend-ul 3-4 august. Meteorologii nu au vesti bune. Ce temperaturi vor fi

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au realizat prognoza meteo pentru weekend-ul 3-4 august. Cum va fi vremea in principalele zone ale tarii si ce temperaturi se vor inregistra, puteti vedea in materialul de mai jos! Vremea in weekend: Ploi in cea mai mare parte a tarii Administratia Nationala de Meteorologie a realizat prognoza .

Prognoza meteo ANM, marti 21 mai. Cum va fi vremea in Capitala si in alte zone din tara. Temperaturi in crestere

ANM a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 2 august. Ploile se restrang catre centrul si vestul tarii, iar temperaturile vor fi in crestere. Valoarea maxima va atinge 32 de grade, iar cea minima se va situa la 12 grade. Prognoza meteo ANM, vineri, 2 august 2019 Prognoza meteo Administratia Nationala de Meteorologie ANM) .

Prognoza meteo ANM, sambata, 3 august. Vin furtunile puternice!

Specialistii de la Administratia Natioala de Meteorologie anunta atentionari pentru vreme rea pentru ziua de sambata, 3 august. Care sunt maximele indicate pentru inceputul de weekend? Prognoza meteo ANM pentru sambata, 3 august Vremea in toata tara Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis doua coduri galbene de furtuni. Prima atentionare va intra .

VREMEA va fi racoroasa in toata tara. De cand se incalzeste

Vremea se va ameliora sub aspectul ploilor si va fi racoroasa in toata tara. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in cursul zilei, cand local in zonele montane si submontane si pe.

VREMEA 3 AUGUST. Vesti proaste de la meteorologi

Vremea se va mentine instabila si se va raci. Cerul va avea innorari temporar accentuate, ziua mai ales in sudul, vestul si centrul tarii, iar spre seara si noaptea in jumatatea de est a.

Vremea se incalzeste usor. Cum vor evolua temperaturile

Cerul va fi variabil, dar dupa-amiaza si la inceputul noptii vor fi perioade cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, in Maramures, local in zona.

VREMEA se schimba sambata in toata tara. PROGNOZA METEO pentru weekend

in Maramures, Transilvania, Moldova, Dobrogea, precum si in estul si nord-estul Munteniei, in prima parte a intervalului vor fi perioade cu instabilitate atmosferica temporar accentuata ce se va.

Prognoza meteo: Vremea se raceste si devine instabila. Unde vor face ploile ravagii, de cand se incalzeste

Vreme se raceste de sambata in toata tara si va deveni instabila. Vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in majoritatea regiunilor. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), sambata, vremea se va mentine instabila si se va raci.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )