Libnet.ro
UNICEF

14:15

Prognoza meteo, azi, 08 decembrie 2020. Vremea se va mentine inchisa in regiunile extracarpatice

B1 B1,
Prognoza meteo, azi, 08 decembrie 2020. Vremea se va mentine inchisa in regiunile extracarpatice

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru ziua de marti, 08 decembrie 2020. Potrivit acestora, vremea se va mentine inchisa in regiunile extracarpatice. Prognoza. continuă pe B1

Prognoza meteo, azi, 5 decembrie 2020. Zonele in care va ninge in Romania, in acest weekend

In cursul zilei de astazi, meteorologii anunta conditii de ceata in cea mai mare parte a teritoriului. in partea de sub si de est a tarii fiind semnalata nebulozitate in cea mai mare parte a intervalului.

Prognoza meteo 6-9 decembrie 2020. Val de aer rece peste Romania, ploi si vant puternic

Prognoza meteo 6-9 decembrie 2020. Vremea se va raci in toatatarasi va fi in general inchisa.

Meteo 6-9 decembrie. Iarna face ravagii in Romania. Ce fenomene crunte vor veni

Meteo 6-9 decembrie. Vremea s-a incalzit surprinzator spre finalul saptamanii trecute, indeosebi in regiunile intracarpatice. insa, vreme trece, vreme vine, caci, precum e luna decembrie de fel, caldura din ultimele zile se va transforma intr-un val de aer rece care va cuprinde Romania, insotit de ploi si vant puternic. Prognoza meteo 6-9 decembrie 2020. Vremea .

Prognoza meteo: Vine gerul. Ce zone vor fi lovite de frig si ninsori in urmatoarele doua saptamani

Meteorologii au anuntat, luni, 7 decembrie, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Astfel ca, vremea va fi calda in prima saptamana a intervalului de prognoza, iar apoi, va avea loc o racire treptata, care va determina un regim termic apropiat de cel normal pentru aceasta perioada. Probabilitatea pentru precipitatii se va mentine ridicata pe aproape tot parcursul celor doua saptamani si abia spre finalul intervalului va fi in scadere.

Prognoza meteo 8 decembrie. Vremea se strica total. Ce temperaturi avem maine in tara

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), maine, 8 decembrie, vremea se va raci. Specialistii anunta ca temperaturile vor fi in scadere in comparatie cu zilele anterioare. Prognoza meteo 8 decembrie Potrivit ANM, in Moldova si local in Muntenia, precipitatiile vor fi mixte, iar in restul tarii cerul va fi predominant noros si pot sa apara .

Vremea se schimba radical! Prognoza METEO pentru urmatoarele doua saptamani

Temperaturile in timpul zilei vor fi in jurul valorii de 10 grade, iar saptamana viitoare vor scadea brusc, spre medii de 4-5 grade. in timpul noptilor, mercurul in termometre va scadea sub limita inghetului.

Rezultate Loto 6 din 49, 5 din 40, Joker, Noroc. Numerele extrase azi, 6 decembrie

Duminica, 6 decembrie a. c. , Loteria Romana a organizat tragerile speciale loto de Mos Nicolae. Pentru fiecare din jocurile Loto 6 din 49, Joker si Loto 5 din 40 vor avea loc doua trageri: o tragere.

8 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Patrascanu. Gemenii au o realizare azi, Berbecii e bine sa nu experimenteze lucruri noi

8 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Patrascanu. Daca suntem practici si reusim sa separam lucrurile, sa vedem ce merge si ce nu, reusim sa avem rezultate.

Horoscop 6 decembrie 2020. Ce iti rezerva astrele chiar in ziua alegerilor parlamentare

Horoscop 6 decembrie 2020. Ca in fiecare zi, astrele vin cu surprize noi pentru nativii din zodiac. Azi, chiar in ziua alegerilor parlamentare din 2020, astrele au decis numerele norocoase ale zilei. Acestea sunt 4, 23, 34 si 45. Culorile zilei de azi, duminica, 6 decembrie, sunt galben si auriu. Horoscop 6 decembrie 2020 Berbec .

Horoscop 7 decembrie 2020. Zodia care trebuie sa fie cumpatata la shopping. Grija la bani!

Horoscop 7 decembrie 2020. inceput de saptamana cu mana pe buzunar pentru o zodie din horoscop. Numerele norocoase ale zilei de azi, luni, sunt 4, 32, 45 si 56. Culorile zilei care va vor face sa va simtiti mai bine sunt alb, argintiu si crem. Horoscop 7 decembrie 2020 Berbec Acesti nativi vor avea o .

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )