Libnet.ro
UNICEF

05:15

Prognoza meteo, azi, 18 decembrie 2020. Vremea se mentine calda in cea mai mare parte a tarii

B1 B1,
Prognoza meteo, azi, 18 decembrie 2020. Vremea se mentine calda in cea mai mare parte a tarii

Pentru ziua de azi, 18 decembrie, meteorologii anunta vreme calda in cea mai mare parte a teritoriului, in special in vestul tarii. in regiunile joase se vor semnala conditii de ceta, in special in prima. continuă pe B1

Prognoza meteo, azi, 15 decembrie 2020. Vremea se mentine inchisa, dar temperaturile anuntate sunt mai mari fata de normalul perioadei

Astazi, meteorologii anunta vremea frumoasa in cea mai mare parte a tarii. Precipitatii nu vor lipsi nici in cursul zilei de marti, 15 decembrie 2020. Acestea se vor inregistra izolat, in prima parte a.

Prognoza meteo, azi, 17 decembrie 2020. Vremea se va mentine inchisa in cea mai mare parte a tarii. La munte se anunta precipitatii sub forma de lapovita

Meteorologii ANM anunta vreme frumoasa in toata tara. Temperaturile maxime vor fi mai ridicate fata de valorile obisnuite ale perioadei, in special in vestul teritoriului. in prima parte a zilei de azi se.

Prognoza meteo, azi, 16 decembrie 2020. Vreme calda in toata tara, meteorologii anunta temperaturi ridicate pentru normalul perioadei de iarna

Meteorologii anunta vreme calda in cea mai mare parte a tarii, maximele de astazi fiind peste media temperaturilor normale ale lunii decembrie. Local se vor semnala inorarri temporare, in timp ce izolat vor fi .

Curs BNR pentru vineri, 18 decembrie 2020. Ce se intampla cu lira sterlina astazi

Cursul valutar BNR valabil pentru vineri, 18 decembrie 2020 va fi anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Astfel, in timp util, vom afla cat costa cele tranzactionate valute din tara noastra. Vom afla cat costa un dolar american, un euro, un franc elvetian, precum si cati lei va costa o lira .

Coronavirus in Romania, 18 decembrie 2020. Mii de noi cazuri in ultimele 24 de ore

Coronavirus in Romania, 18 decembrie 2020. Romania a inregistrat mii de noi cazuri de infectare cu coronavirus in ultimele 24 de ore, in timp ce 188 de pacienti internati la ATI au murit.

18 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Patrascanu. Balantele vorbesc cu persoane speciale, Scorpionii pun bazele unor realizari viitoare

18 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Patrascanu. Astazi lucrurile imposibile ne par posibile. Poate nu e tocmai asa dar e bine sa speram. Un gand bun si o idee buna, fiecare va avea. O zi buna pentru toata lumea. Pentru ca ne aduce o idee buna sau o speranta in lucrurile pe care noi le desfasuram in acest moment.

Horoscop 18 decembrie 2020. Zodia care trece peste perioada grea

Astrele aduc previziuni pentru cei care cred in aceasta optiune de a vedea lucrurile. Una din zodii va trece peste o perioada foarte grea. Afla daca esti tocmai cea care e incercata in viitorul apropiat! Unul din semne trebuie sa fie foate puternic astfel incat sa se motiveze singur, dar si pe ceilalti din jurul .

Prognoza meteo 16-19 decembrie 2020. Vreme deosebit de calda pentru aceasta perioada

Prognoza meteo ANM. Este o luna decembrie mai calda decat in mod obisnuit.

Rezultate Loto 6 din 49, 5 din 40, Joker, Noroc. Numerele extrase azi, 17 decembrie 2020

Joi, 17 decembrie, vor avea loc noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de duminica, 13 decembrie, Loteria Romana a acordat peste 18. 300 de castiguri in.

Horoscop zilnic - vineri, 18 decembrie 2020. Sanatatea este esentiala pentru acesti nativi. A venit momentul sa faceti niste analize

Ziua de vineri aduce o serie de surpize placute in viata tuturor nativilor. Chiar daca se apropie Sarbatorile, ar fi mai bine ca Taurii, Capricornii si Varsatorii sa fie mai cumpatati la bani in data de 18.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )