Libnet.ro
UNICEF

09:15

Prognoza meteo, azi, 24 august. Ploi torentiale si vijelii in aceasta zona a tarii

B1 B1,
Prognoza meteo, azi, 24 august. Ploi torentiale si vijelii in aceasta zona a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM nr. )a emis o avertizare de ploi torentiale si vijelii in toate regiunile Romaniei. Cum va fi vremea luni, 24 august,la. continuă pe B1

Prognoza meteo, azi, 21 august 2020. Vremea va deveni predominant frumoasa

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) au emis prognoza meteo pentru vineri, 21 august 2020. Potrivit acesteia, vremea va deveni predominant frumoasa. Temperaturile maxime se vor situa.

Prognoza meteo, azi, 22 august 2020. Vreme frumoasa si temperaturi caniculare in toata tara

Prognoza meteo pentru ziua de sambata, 22 august 2020 aduce vreme frumoasa in toata tara, semn ca vara nu si-a iesit inca din drepturi. Temperaturile vor fi ridicate in cea mai mare parte a teritoriului,.

Prognoza meteo, azi, 23 august 2020. Temperaturi caniculare in aceasta parte a tarii

Prognoza meteo pentru ziua de duminica, 23august 2020, aduce vreme frumoasa in toata tara, semn ca vara nu si-a iesit inca din drepturi. Temperaturile vor fi ridicate in cea mai mare parte a.

33 de judete, sub avertizari de ploi torentiale si vijelii

Meteorologii au emis luni avertizari Cod portocaliu si Cod galben de ploi torentiale si vijelii, pentru 33 de judete.

Alerta meteo ANM. Vin ploi torentiale in Romania. Ce judete vor fi grav afectate

Meteorologii ANM au emis un cod portocaliu de ploi torentiale, care este valabil in cea mai mare parte a Moldovei si Transilvaniei, nordul Olteniei, Carpatii Meridionali si Orientali, de luni, ora 12:00 si pana la ora 23:00. Alerta meteo ANM. Vin ploi torentiale in Romania in intervalul mentionat, in cea mai mare parte a Moldovei .

ANM anunta ploi torentiale si vijelii in toate regiunile Romaniei, pana miercuri dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o informare de instabilitate atmosferica temporar accentuata, care va fi valabila pana miercuri, ora 6. ANM anunta ploi torentiale si.

Calendar ortodox 24 august. Ce mare sfant sarbatorim azi, luni

Calendar ortodox, 24 august. Azi este praznuit sfantul Mucenic Eutihie. Acesta a fost ucenicul Sfantului Ioan Evanghelistul si al Sfantului Apostol Pavel. El a fost sfintit ca misionar si a vestit cu mult curaj credinta in Hristos, distrugand mai multe temple pagane. Calendar ortodox 24 august De asemenea, in timpul calatoriilor sale misionare, a fost .

Curs valutar BNR luni, 24 august 2020. Ce se intampla cu euro azi

Cursul valutar BNR valabil pentru vineri, 24 august 2020, va fi anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Astfel, in timp util, vom afla cat costa cele mai tranzactionate valute din tara noastra. Vom sti cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si cati lei va costa moneda britanica, .

Telescoala profesorilor debuteaza luni, 24 august

Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC impreuna cu Televizunea Romana deruleaza incepand de luni, 24 august, un program de pregatire a cadrelor didactice pentru sustinerea online a lectiilor.

24 august 155 de ani de la nasterea Regelui Ferdinand I al Romaniei

Ferdinand I 24 august 1865-20 iulie 1927) a fost al doilea Rege al Romaniei, din 10 octombrie 1914 pana la sfarsitul sau pamantesc. Ferdinand Viktor Albert Meinrad von Hohenzollern-Sigmaringen a fost al doilea fiu al Printului Leopold de Hohenzollern-Sigmaringen si al Infantei Antonia a Portugaliei, fiica Regelui Ferdinand al II-lea al Portugaliei.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )