Libnet.ro
UNICEF

21:15

Prognoza meteo, azi, 2 august 2020. Vreme frumoasa si temperaturi caniculare in toate aceste zone ale tarii

B1 B1,
Prognoza meteo, azi, 2 august 2020. Vreme frumoasa si temperaturi caniculare in toate aceste zone ale tarii

In cursul zilei de astazi, 2 august, vremea va fi predominant frumoasa. Meteorologii aduc vesti bune pentru romani la acest final de saptamana. Cerul va fi mai mult senin, iar valorile din termometre raman. continuă pe B1

Prognoza meteo azi, vineri, 31 iulie 2020. Vreme schimbatoare de la o ora la alta. Ploi, vijelii si canicula

Meteorologii anunta vreme calduroasa si astazi, 31 iulie, in majoritatea zonelor tarii. Totodata, ANM a emis si o avertizare de tip Cod galben de canicula pentru 17 judete. Mai multe detalii, in continuare. Meteo 31 iulie. Cum va fi vremea in Romania Vremea va fi calduroasa, astazi, in cea mai mare parte a tarii, local .

Prognoza meteo, azi, 01 august 2020. Este asteptata vreme extrema

Sambata, 01 august 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ), vremea va fi extrema in acest sfarsit de saptamana in Romania. ANM a emis un cod galben de canicula.

Prognoza meteo, azi, 31 iulie 2020. Vremea va fi in continuare calduroasa

Vineri, 31 iulie 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ), vremea va fi in continuare calduroasa indeosebi in sudul si sud-estul tarii, unde va fi canicula.

Prognoza meteo, azi, 30 iulie 2020. Temperatura maxima va ajunge la 38 de grade

Joi, 30 iulie 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ), vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, iar disconfortul termic va fi accentuat. Temperaturile.

Cea mai fierbinte zi din an! Cod galben de canicula in Capitala si alte 21 de judete! Prognoza METEO 30 iulie 2020

Astazi este cea mai fierbinte zi din an! Meteorologii au emis cod galben de canicula pentru Capitala si alte 21 de judete, valabil pana joi, 30 iulie, ora 20:00. Si litoralul se va incinge, la propriu. Din cauza umiditatii, caldura va fi sufocanta iar la miezul zilei, cand soarele va arde cel mai tare, statul la plaja devine periculos.

Informatii ANM: Cum va fi vremea si ce temperaturi vor indica termometrele, luni, 3 august 2020

Vremea va fi calduroasa in sud, cerul va fi variabil, in general, iar ploile isi vor face simtita prezenta in nordul si centrul teritoriului. ANM: Vreme frumoasa in sud-vest, temperaturi ridicate in Capitala si ploi in nord si centru Vremea va fi calduroasa in sud si sud-est, cu cer variabil si temperaturi maxime de 32 .

Prognoza meteo august 2020. Cum va fi vremea in ultima luna de vara

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna august 2020. Potrivit datelor Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ), ultima luna de vara va fi una a extremelor. in primele doua saptamani.

Rezultate Loto 6 din 49, 5 din 40, Joker, Noroc. Numerele extrase azi, 2 august 2020

Duminica, 2 august, au avut loc noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de joi, 30 iulie, Loteria Romana a acordat 14. 689 de castiguri in valoare totala.

Horoscop. August 2020 va fi cea mai buna luna pentru aceste 3 zodii! Ce-i asteapta si pe ceilalti nativi

Horoscop august 2020. Sfarsitul lunii iulie si inceputul lunii august nu numai ca semnaleaza vreme placuta cu cantitate potrivita de soare si ploaie), dar saluta si sezonul puternic al Leului, regele zodiacului.

Horoscopul zilei, luni, 2 august 2020. Zodia care risca sa ramana fara bani

Ultima zi a saptamanii aduce nereguli pentru zodiile Fixe. Taur, Leu, Scorpion si Varsator nu isi pot duce la indeplinire toate planurile din cauza unor situatii neasteptate. Cel mai puternic energetic de careu intre Soarele din Leu si Uranus din Taur vine cu situatii neprevazute si tensionate. Horoscop, luni, 2 august 2020 Berbec Se anunta .

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2772 seconds )