Libnet.ro
UNICEF

17:30

Prognoza meteo, azi, 3 iulie 2020. Romania sub cod galben de canicula si instabilitate atmosferica

B1 B1,
Prognoza meteo, azi, 3 iulie 2020. Romania sub cod galben de canicula si instabilitate atmosferica

Prognoza meteo pentru astazi, 3 iulie 2020, aduce doua atentionari de tip cod galben din partea meteorologilor. Vremea se anunta caniculara in cea mai mare parte a tarii, iar local se vor semnala conditii de. continuă pe B1

Prognoza meteo, azi, 2 iulie 2020. Canicula pune stapanire pe Romania

Prognoza meteo pentru azi, 2 iulie 2020 aduce vreme caniculara in toata tara si discomfort termic ridicat in regiunile de sid si in Dobrogea. Meteorologii anunta temperature ridicate in majoritatea.

Prognoza meteo, azi, 1 iulie 2020. Temperaturi caniculare in Romania

Vara si-a intrat in drepturile depline in Romania. Prognoza meteo pentru data de 1 iulie 2020 anunta temperaturi caniculare in majoritatea zonelor tarii. Valorile sunt normale pentru aceasta perioada a.

Prognoza meteo, azi, 30 iunie 2020. Meteorologii anunta canicula si instabilitate atmosferica

Vara si-a intrat in drepturi in Romania. Potrivit meteorologilor de la ANM, prognoza meteo pentru azi, 30 iunie 2020 anunta vreme caniculara in toata tara. Temperaturile maxime vor ajunge pana la 36 de.

Prognoza meteo miercuri, 1 iulie. Cum va fi vremea in toata tara

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au facut prognoza pentru ziua de miercuri, 1 iulie. Potrivit prognozei, ziua va fi una calduroasa in cea mai mare parte a tarii, astfel incat meteorologii au emis o informare meteo de canicula. Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 1 iulie. Cum va fi vremea in toata Romania Meteorologii .

Prognoza meteo weekendul 3-5 iulie 2020. Cod galben de canicula in aceste regiuni ale tarii

In weekendul 3-5 iulie 2020 vremea se anunta calda, chiar caniculara dupa orele pranzului. Meteorologii au precizat ca indicele pentru discomfort termic va fi unul ridicat, iar cerul va fi predominant senin. in.

Prognoza meteo iulie 2020. Cum va fi vremea in urmatoarele 30 de zile: scapam de ploi si inundatii, vine canicula

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna iulie 2020. Potrivit datelor Administratiei Nationale de Meteorologie, inceputul lunii lui cuptor va aduce temperaturi caniculare in mai multe zone din tara, cu.

Prognoza meteo weekend 3-5 iulie. Ce temperaturi vor fi pe litoral

Vremea la extreme revine, iar instabilitatea persista. Temperaturile ridicate raman, dar isi fac loc aversele, care vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si, izolat, vijelii si grindina. Prognoza meteo weekend 3-5 iulie in vestul, centrul si nordul teritoriului, dar si in zonele de deal si de munte, vremea .

Curs BNR pentru miercuri, 1 iulie 2020. Cat scoatem din buzunar astazi pentru un euro?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru 1 iulie 2020? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs BNR pentru miercuri, 1 iulie 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au .

Horoscop 4 iulie 2020. Gemenii sunt cufundati in probleme. Varsatorii sunt prinsi in trecut

Horoscop 4 iulie 2020. Iata care sunt previziunile astrale pentru ziua de sambata. Mai multe zodii au parte de schimbari incredibile.

Horoscop 3 iulie 2020. Varsatorii sunt sensibili. Taurii sunt dezamagiti

Horoscop 3 iulie 2020. Iata care sunt previziunile astrale pentru ziua de vineri. Viata unor zodii iau o intorsatura ciudata.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )