Libnet.ro
UNICEF

11:15

Prognoza meteo: Cand se intoarce vremea rea. Ce anunta meteorologii, unde scad temperaturile

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cand se intoarce vremea rea. Ce anunta meteorologii, unde scad temperaturile

Ploile se intorc de luni in vestul, centrul si in zona de munte, iar de marti, 19 mai, vor pune stapanire pe toate regiunile. Temperaturile incep sa scada, astfel incat in aceasta saptamana se vor inregistra valori mai coborate decat normalul perioadei. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Weekend torid. Unde se anunta deosebit de cald si cand revin furtunile violente

Sfarsitul de saptamana vine cu temperaturi in prag de canicula. Meteorologii anunta vreme deosebit de calda in sudul tarii, cu maxime care urca in termometre pana la 33 de grade. in orele dupa-amiezii, avertizeaza specialistii disconfortul termic va fi ridicat, indicele temperatura - umezeala ITU), urmand sa se apropie de pragul critic de 80 de unitati.

Prognoza meteo speciala pentru Capitala: Ploi torentiale si grindina, pana joi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o prognoza speciala pentru Capitala, in care anunta instabilitate atmosferica puternica pana joi.

Prognoza meteo: Vremea se schimba radical. Cat se face de frig, unde lovesc furtuni violente si ploi puternice

Vremea continua sa se mentina deosebit de calda in sud-estul Romaniei, in timp ce in nord-est valorile termice vor scadea accentuat. Meteorologii anunta ploi torentiale si vijelii in weekend, iar de luni se va raci in toate zonele. Probabilitatea de ploi va fi ridicata incepand de marti, 19 mai, in toata tara.

Prognoza meteo in weekendul 16-17 mai 2020. Cum va fi vremea in primul weekend post carantina

Meteorologii au precizat ca in primul weekend dupa carantina, 16-17 mai, vremea va fi deosebit de calda, fiind temperaturi ce se vor situa peste cele caracteristice, in special in perioada de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )