Libnet.ro
UNICEF

16:45

Prognoza meteo: Cand scapam de aerul polar. Ce ne asteapta in urmatoarele zile si cum va fi vremea de Craciun

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cand scapam de aerul polar. Ce ne asteapta in urmatoarele zile si cum va fi vremea de Craciun

Frig cumplit in Romania, in special dimineata si noaptea. Meteorologii anunta temperaturi de pana la minus 12 grade, aduse de unnou val de aer polar. Si in Bucuresti se anunta vreme deosebit de rece. Maximele vor fi de 4. 5 grade, iar minimele de -5. -3 grade. Pentru ultimele trei saptamani din decembrie, meterologii vin cu vesti bune: temperaturile vor fi peste normele climatologice specifice perioadei. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo miercuri, 4 decembrie. ANM anunta vreme rece in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru miercuri, 4 decembrie 2019. Meteorologii anunta ca vremea va fi in continuare rece in intreaga tara, iar temperaturile maxime nu vor depasi 6 grade Celsius. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, mai ales pe creste. Prognoza meteo ANM, miercuri, 4 .

Prognoza meteo, marti, 3 decembrie: ANM anunta vreme rece si cer noros

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru marti, 3 decembrie 2019. Se anunta o vreme rece, cu temperaturi cuprinse intre -1 si 7 grade Celsius si cer noros. in Capitala vor fi conditii de ploi slabe. Prognoza meteo, marti, 3 decembrie Meteorologii anunta ca in noaptea de luni spre marti, cerul va .

VREMEA se mentine rece. ANM a actualizat prognoza meteo

Prognoza meteo pentru joi, 5 decembrie 2019. Vremea va fi rece dimineata si noaptea, insa la orele amiezii valorile termice se vor situa in jurul celor normale in majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru patru saptamani. Cum va fi vremea de Craciun?

ANM a emis prognoza meteo pentru patru saptamani, pentru intervalul 2-30 decembrie. Estimarile meteorologice pentru patru saptamani sunt realizatede catre ECMWF - Centrul European pentru.

Prognoza meteo ingrijoratoare! Ninsorile vor face prapad. Se va produce polei, iar temperaturile vor fi extrem de scazute

Iarna incepe sa se faca simtita! Dupa temperaturi mai calde decat normalul perioadei, romanii simt in sfarsit frigul. Meteorologii au indicat care sunt regiunile care vor fi acoperite de polei si cat de frig va fi. Pprognoza meteo ANM! Iarna loveste Romania Temperaturile incep sa scada din ce in ce mai tare, iar iarna cuprinde .

Vremea se mentine deosebit de rece. Prognoza meteo pana vineri

Prognoza meteo pentru miercuri, 4 decembrie 2019. Vremea va fi rece, chiar deosebit de rece dimineata si mai ales noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei, dar.

VREMEA. Cand scapam de fapt de aerul polar

Meteorologii anunta temperaturi de pana la minus 12 grade, aduse de unnou val de aer polar. Si in Bucuresti se anunta vreme deosebit de rece. VREMEAEste deja iarna, pentru ca.

Vremea de Craciun. Prognoza meteo pentru finalul anului

Meteorologii anunta un val de aer polar peste Romania, in perioada urmatoare. Totusi, de Craciun, vremea va fi ceva mai calda decat media normala pentru perioada respectiva. Estimarile Centrului European .

Prognoza meteo: Iarna loveste Romania. Unde va ninge, ce regiuni vor fi acoperite de polei si cat va fi de frig

Temperaturile continua sa scada, iar vremea de iarna va cuprinde toate regiunile. Meteorologii anunta ploi, lapovita si ninsori consistente in regiunile montane pentru urmatoarele zile.

Prognoza meteo pe doua saptamani. Cum va fi vremea de Mos Nicolae si de cand incep sa creasca temperaturile

Primele zile din aceasta saptamana vor aduce, la nivel national, o vreme rece, mai ales in cursul noptilor cand valorile termice vor fi, in general, negative, insa dupa data de 7 decembrie regimul termic va trece printr-un proces de incalzire, iar precipitatiile isi fac aparitia incepand din 10 decembrie. Asa anunta Administratia Nationala de Meteorologie ANM), care a publicat prognoza valabila pentru perioada 2 - 15 decembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )