Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo: Cand scapam de ploi. Ce se anunta in weekend, unde mai ninge

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cand scapam de ploi. Ce se anunta in weekend, unde mai ninge

Valorile termice se vor mentine mai ridicate decat cele specifice perioadei din an pana la sfarsitul saptamanii. Joi, 26 decembrie, a doua zi de Craciun, conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), cerul va fi temporar noros si vor fi precipitatii in general slabe: ninsori la munte, ploaie, lapovita si ninsoare local in nord, nord-est si centru si predominant ploi pe spatii mici in rest. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo, marti, 24 decembrie 2019. Ploi, ninsori si cod galben, inainte de Craciun. Ce anunta ANM

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru azi, 24 decembrie. Potrivit ANM, astazi vom avea parte de ploi, ninsori si intensificari ale vantului in Romania. Prognoza meteo, marti, 24 decembrie 2019 Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat faptul ca, astazi, 24 decembrie, temporar vor fi precipitatii in .

Prognoza meteo, luni, 23 decembrie. Vremea se raceste. Ce temperaturi se inregistreaza si in ce zone sunt anuntate ploi

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru azi, 23 decembrie. Potrivit acestora vom avea parte de o vreme inchisa cu ploi, cu intensificari ale vantului, dar si cu ninsori. Cum va fi vremea in Capitala? Prognoza meteo, luni, 23 decembrie Meteorologii anunta pentru azi vreme in general inchisa cu temperaturi .

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea de Revelion. Unde ninge de sarbatori

Se face tot mai frig, iar precipitatiile vor pune stapanire pe toate regiunile in urmatoarea perioada. Administratia Nationala de MeteorologieANM)a dat publicitatii prognoza meteo pentru intervalul 23 decembrie 2019 05 ianuarie 2020. Conform meteorologilor, temperatura aerului va scadea treptat. Ploile si ninsorile nu vor lipsi din peisaj de sarbatori.

Prognoza meteo. Un ciclon periculos loveste Romania. Unde se anunta ninsori si ce temperaturi se asteapta de Craciun

Vremea rea pune stapanire pe toate regiunile, iar la munte se anunta ninsori si viscol, incepand de luni seara. Dupa temperaturi de primavara, vremea intra intr-un proces de racire. Un ciclon peiculos va lovi tara noastra si va aduce iarna in toate regiunile.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 27 decembrie. Vesti teribile de la meteorologi

in jumatatea de nord a tarii cerul va fi mai mult noros, iar local si temporar se vor semnala precipitatii, sub forma de ninsoare la munte, predominant ninsori in centru, iar in rest vor fi mai ales ploi ziua, dar se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare spre seara si noaptea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )